СВЕТСКИ

Внучката на Тодор Колев избра да роди в София

Внучката на обичания български актьор Тодор Колев реши да ражда в България. Теодора Кулева, която е позната на широката публика като анестезиоложката д-р Албена Войнова от хитовия български сериал „Откраднат живот“, живее в Лондон, но избра София по време на пандеминията, за да роди първото си дете. Тя е бременна в осмия месец и е в отлична форма. 

Теодора завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ в класа на проф. Ивайло Христов. Когато решава да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството ѝ с Тодор Колев. Тя е дъщеря на актрисата и дъщеря на Тодор Колев – Албена Колева и на актьора Венцислав Кулев. Младата актриса споделя, че смята за правилно решението си да напусне България и в нейно интервю споделя, че дядо ѝ ѝ е дал съвет да напусне родината, ако ѝ се отдаде такава възможност. Теди казва, че е запомнила от дядо си: „да не ми пука, да си правя удоволствието от работата си и да не губя себе си“. 

Тя е млада и талантлива. Играе в Плевенския и в Народния театър. Споделя, че е сигурна, че в скоро време ще излезе от сянката на дядо си, постигайки свои успехи. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

A little freedom♥️ secret walk, out of the quarantine zone🦋😎 Desert place… #ninemonthspregnant#month9#belly#bellylove#bump#husby#family#isolation

Публикация, споделена от Teddy Goode (@teodorakuleva_goode) на

Каквото и да се каже за Тодор Колев би било малко. Господинът за един ден с опасен чар ни пренасяше в друго измерение с всички свои превъплъщения на сцената и на екрана. В интервюто Теодора споделя, че дядо ѝ си отива от този свят обиден и огорчен, защото у нас няма място за култура и актьорската професия не се оценява достатъчно, ниско заплатена е за усилията и труда, които полагаш. 

Прочетете още: 5 неща, които не знаете за Емил Марков

Той ѝ споделя, че фактът, че му се е налагало да пътува много и да бъде далеч от семейството е също в ущърб на тази професия. Въпреки опитите на Тодор Колев да убеди своята внучка да избере да се занимава с нещо различно, Теди е твърдо решена да учи в НАТФИЗ и макар не от първия път, тя е приета и се изявява като добра и талантлива актриса. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Balcony quarantine and just a little more to go 🦋#quarantine#selfisolation#8monthspregnant#justalittle#close#

Публикация, споделена от Teddy Goode (@teodorakuleva_goode) на

Тя и съпругът ѝ Джозеф се запознават на фестивал в Родопите, където той идва, за да се проявява като художник. Любовта им пламва веднага и тя решава да се установи в английската столица. Toва е и причината, поради която напуска сериала „Откраднат живот“. 

Там Теди снима рекламни кампании за различни брандове за Instagram. Според нейни близки, двойката очаква момиченце.  

Прочетете още: Ангелина Славова: коя е сестра Ненева от „Откраднат живот“?

Автор: Таня Ангелова 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *