СВОБОДНО ВРЕМЕ

Новите български сериали, които трябва да гледате

Новите български сериали – нека си поговорим за тях!

Двуседмичният период на социална изолация може и да звучи като безкрайно дълго време, в което буквално няма да знаем какво да правим с живота си, но всъщност точно сега е моментът да свършим всички онези неща, които все не успяват да намерят място в препълнения ни график. В това число влизат и сериалите. 

Сигурни сме, че си имате цял списък от сериали, които да гледате, нали? А ако нямате, обърнете се към родното кино – напоследък то изобилства от предложения. Вижте на кои български сериали да хвърлите око: 

„Съни Бийч“ 

Въпреки променливото време навън, сериалът успява да ни пренесе на най-любимото ни място – а именно на плажа. Действието се развива в Слънчев бряг и се съсредоточава около персонала на петзвезден хотел. В сюжета има от всичко –  конфликти, тайни, сблъсък на характери и разбира се, немалка доза хумор, която е нужна на всички ни. 

All Inclusive

И ако все пак гореспоменатото предложение не е достатъчно и търсите нещо още по-неангажиращо, All Inclusive е точно за вас. В центъра на сюжетната линия са две приятелски семейства, които решават да прекарат почивката си заедно. Както може да се досетите, всичко тотално се обърква, което води до поредица от комични ситуации, които да ни разсеят от действителността.

„Ягодова луна“

Този сериал напълно се отличава от първите два, най-вече с дълбочината на сюжета. Представя нелекия живот на българските пожарникари и трудните избори, които често трябва да направят. Тук житейските истории са въпрос на чест и достойнство. Сериалът е по-тежък, не е разтоварващ, но ако сте любители на екшъна и драмата, значи е точно за вас. 

Откраднат живот“

Още с излъчването на първата серия през 2016 година сериалът обещава да бъде хит – и деветте му сезона го доказват. Сюжетната линия проследява историите на герои, работещи в голяма градска болница, а освен трудните решения, които се налага да вземат предвид професията си, в животите им настъпват драматични обрати и сложните избори не се изчерпват само в медицински план. Ако не сте го гледали все още, използвайте свободното време, за да наваксате и да се потопите в динамичния свят на сериала, който и до днес е всеобщ любимец на българската аудитория.  

„Под прикритие“

Завършваме с една класика, която дълго обикаля малките екрани. “Под прикритие” е сериал, който няма как да не сте чували, а и сигурно сте гледали, но все пак си остава всеобщ любимец. Полицай под прикритие е внедрен в най-голямата престъпна групировка в България с цел да я разобличи – така започва сериалът, но сюжетът му търпи промени с времето. Заслужава си да бъде видян, а ако вече сте го гледали, защо не си припомните така култовите му герои и не се потопите отново в пълното им с адреналин ежедневие? 

Автор: Десислава Ценова

One thought on “Новите български сериали, които трябва да гледате

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *