СВОБОДНО ВРЕМЕ

СОНИК СТАРТ с кампания „Великден“ в Първомай

На големия християнски празник Великден, Център за обществена подкрепа и Център за настаняване от семеен тип в гр.Първомай, участваха в благотворителна кампания „Великден“ съвместно с местната община. Храни и хранителни продукти събрани от дарители бяха раздавани на уязвими групи от обществото.

Като продължение на добрините, за които чуваме всеки ден, въпреки изолацията, в която всички се намираме, децата настанени в Центъра прегърнаха идеята и запретнаха ръкави. С много ентусиазъм и любов те приготвиха чудни великденски курабийки. Сладките бяха изработени изцяло с натурални продукти без консерванти и подсладители.

Младежите демонстрираха отлични умения за работа в екип. Всички дейности бяха организирани в работни станции, а ролите бяха разпределени в зависимост от уменията и сръчността на всеки участник. С вяра в доброто и с примера си да привлекат още добрини, децата от Първомай показаха своята съпричастност и доказаха, че наистина имат големи сърца.

соник старт

Специалистите на ЦОП и ЦНСТ в гр.Първомай, като част от голямото семейство на СОНИК СТАРТ, напомнят за  социалната значимост обществото да получи подкрепа чрез дистанционни консултации в периода на социална изолация, като възможност за по-леко и ефективно справяне с нея. 

Готовността  да предоставят съвети и насоки по телефон и мейл на всеки със затруднения – физически, психосоциални, емоционални, имат и всички други центрове на СОНИК СТАРТ в страната. Граждани от цяла България могат да се възползват от безплатната услуга, като се свържат с който и да е от центровете на организацията. Те ще получат подкрепа от опитни и обучени професионалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *