СВЕТСКИ

Стратимир от „Игри на волята“ показа невероятна транформация (СНИМКА)

Стратимир Георгиев е един от атрактивните участници в риалити формата „Игри на волята“. Той впечатлява не само с умения, но и с невероятното си изваяно тяло, плод на много тренировки и спазване на стриктен хранителен режим.

От голямо шкембе до супер форма – всичко е въпрос на воля!

Оказва се обаче, че не винаги той е изглеждал по този начин. Само на 25 години Стратимир е имал голям корем, заради който той е изглеждал като 50-годишен чичка. В един момент обаче младият мъж решава, че повече не може да живее така и е време да промени не само визията, но и живота си.

Страти се хваща в ръце и започва тежки тренировки във фитнес залата. Той съвместява упражненията със стриктна диета, която следва неотлъчно и без компромиси. Скоро тялото му започва да се променя, а той вижда плодовете на усилията си.

Самият Стратимир признава, че ако преди пет години някой му е казал, че днес ще изглежда по този начин, той никога не би му повярвал.

Резултатът обаче е налице:

Стратимир
Стратимир от „Игри на волята“ впечатлява с тялото си

Младият мъж признава, че съвсем доскоро е бил мързелив и дебел, а тренировките за него са били нещо ужасно. Когато обаче един човек реши сам да промени живота си, нищо не може да го спре. Стига да има волята за това.

Днес Стратимир е вече друг човек. А ето как изглежда неговата невероятна трансформация:

Стратимир Игри на волята
Възхитителната трансформация на Стратимир

Всеки може да промени живота си, стига да поиска – урокът на Стратимир

Това е основният съвет, който Стратимир желае да предаде на останалите. Всички ние можем да влезем във форма и да промени изцяло начина, по който се чувстваме. Първата стъпка е да поискаме да го направим! Купете си карта за фитнес или просто спортувайте у дома или навън. Внимавайте с какво се храните. Грижете се за своя сън и си почивайте добре. Ще останете удивени от резултатите, които ще видите след само няколко месеца!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *