СВЕТСКИ

С този режим Златка Димитрова поддържа топ форма

Някогашната плеймейтка Златка Димитрова не крие, че от известно време насам е силно запалена по фитнеса. До голяма степен „виновник“ за това е нейният приятел Кирил Танев, който успя да научи брюнетката да се храни и тренира правилно. В резултат на това днес Златка разполага с още по-красиво и добре сложено тяло.

Намираме се в периода след Коледа и Нова година, когато най-силно се нуждаем от успешна диета, за да влезем отново в релси. Едно от най-погрешните неща обаче е да приемаме диетата като гладуване. Абсолютно не! Добрите диети не те карат да гладуваш, а напротив – да се храниш редовно, но по определен начин и с добра храна.

Хранителен режим – нещо, без което просто не може

Все още е рано да говорим за лятото и морето (ако пандемията го позволи), но определено е добър момент да поговорим за хранителния режим, който самата Златка Димитрова спазва. Благодарение на него, но и на усилените тренировки във фитнеса, днес Златка разполага с почти перфектно тяло.

В последните години красавицата прекарва много време във фитнес залата, но обръща и достатъчно внимание на храненето си. Тя често го прави под погледа на любимия си Кирил Танев, който вещо я напътства как да остане на правилния път.

Тези дни Кирил отговори на въпроси на последователите си в социалните мрежи. Един от въпросите бе свързан именно със Златка и как точно тя поддържа формата си. И какво хапва, когато пази режим.

С какво се храни Златка Димитрова?

Ето как изглежда един ден хранене на Златка Димитрова:

Сутрин тя обикновено закусва микс от овес, банан и протеин. След това идва време за тренировка, а след нея тя бързо подкрепя тялото си със съответната тренировъчна формула.

На обяд брюнетката най-често хапва пилешко месо и ориз. Между обяда и вечерята винаги има междинно хранене, а на вечеря никога не се консумират въглехидрати. Тогава тя най-често хапва риба или месо със салата. Кирил Танев съветва да се опитваме да добавяме до 300 гр. зеленчуци на хранене, а ако имаме подуване, те задължително да бъдат термично обработени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *