СЕМЕЙСТВО

Признаци, че половинката ви изневерява

Обзели са ви съмнения, че половинката ви изневерява, чудите се дали интуицията не ви подвежда? Оказва се доста трудна задача да разберете дали във връзката ви има трети човек, или не. Вместо да гадаете, най-добре поговорете открито, но първо се огледайте за следните признаци.

Отделя повече време на телефона

Половинката ви е станала чувствителна на тема лично пространство. Телефонът му вече има парола. Крие го от вас, ходи навсякъде с него – в банята, в тоалетната, на балкона. Прекарва повече време от обикновено в социалните мрежи.

Отделя по-голямо внимание на външния си вид

Внезапно започва редовно да ходи на фитнес, да се храни здравословно, да следи килограмите си. Половинката ви сменя любимите си дрехи с други в напълно различен стил. Преди да предприемете действия – уверете се, че тази промяна в неговия лайфстайл и ежедневие не е заради вас. Ако е така – то вие сте истинска късметлиика. Обърнете внимание дали очаква вашето одобрение, дали го цени, или пък не.

Често отсъства вечер

Излизанията с колеги и приятели доста зачестиха. Все по-често срещатате и клишираното оправдание, че е затрупан с работа и ще закъснее. Дали обаче наистина е така?

Промени в секса

Рязката промяна на отношенията между партньори в интимен план е ясен индикатор за проблем. Ако липсата на секс е доста притеснителна в една връзка, то рязкото подобряване на сексуалния ви живот не е по-малко подозрителна. Всеки един от нас знае какви са нуждите на партньорите ни в интимен план.

Половинката ви спира да се интересува от вас

Започва да не забелязва новата рокля или прическа. Все по-често отменя общите ви планове. Отдалечава ви от семейството си и приятелите си. Не го вълнува как е минал денят ви, как се чувствате, случило ли се е нещо ново, а точно обратното – става все по-критичен към вас, заема отбранителна позиция.

По статията работи: Мартина Спасова

One thought on “Признаци, че половинката ви изневерява

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *