АСТРО

Най-добрите бащи в зодиака

Макар да е вярно, че няма двама еднакви родители, ключът към това дали вашият партньор ще бъде таткото на вашите мечти може да бъде написан в звездите.

Като се има предвид, че цялата добра родителска грижа зависи най-вече от няколко основни характеристики – търпение, надеждност и лоялност, да се посочат няколко – не е възможно да се каже дали даден знак ще бъде добър родител, но е безопасно да се каже кой сред тях естествено са склонни да бъдат наистина удивителни с децата.

Това не е всичко, но предвид особеностите, с които всеки знак е склонен да бъде известен, е лесно да се определят най-добрите и лошите родители.

Нека видим кои са добрите.

Рак

С мекия си характер, склонност към семейството, сигурността и дома, както и странната им способност да съчувстват, мъжът Рак може да стане невероятен татко. Разбира се, те биха могли да се вкиснат, когато бъдат изтласкани отвъд лимита си (кой не би?), Но като цяло бащите Рак и са най-невероятната комбинация от изключително лоялни, напълно отдадени и понякога желаещи да бъдат дисциплиниращият „лош родител“, ако възникне такава необходимост.

А ЕТО КОИ СА НАЙ-ЛОШИТЕ БАЩИ В ЗОДИАКА

Везни

Може да е изненада за някои, но мъжът Везни наистина може да бъде невероятен родител. Везните са толкова склонни да създават красота и хармония в живота си, че изграждат някои от най-силните взаимоотношения с децата си. Те също така са склонни да отглеждат децата си с железен юмрук … в копринена ръкавица.

Дева

Мъжът Дева може да стане невероятен баща, защото обикновено е много загрижен за благосъстоянието на онези, които обича. И когато става въпрос за собствените им деца, изпадат в абсолютни крайности. Те са типа на баща, който отива на всяка родителска среща, никога не пропуска футболен мач и постоянно мисли за начини да направи живота по-забавен, интересен и ангажиран за детето.

Източник: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *