Най-лошите бащи в зодиака

Макар да е вярно, че няма двама еднакви родители, ключът към това дали вашият партньор ще бъде таткото на вашите мечти може да бъде написан в звездите.

Като се има предвид, че цялата добра родителска грижа зависи най-вече от няколко основни характеристики – търпение, надеждност и лоялност, да се посочат няколко – не е възможно да се каже дали даден знак ще бъде добър родител, но е безопасно да се каже кой сред тях естествено са склонни да бъдат наистина удивителни с децата.

Това не е всичко, но предвид особеностите, с които всеки знак е склонен да бъде известен, е лесно да се определят най-добрите и лошите родители.

Миналата седмица ви показахме кои са добрите бащи в зодиака, нека днес видим лошите.

Водолей

Разбира се, че това не е вярно за всеки Водолей, но отглеждането на деца не е най-естественото за представителите на зодията.

Не може да се каже, че бащите Водолей са умишлено неангажирани родители, но те често са толкова фокусирани върху проекти или социални ангажименти извън домашния си живот, че понякога, анганжиращата родителска работа може да им идва в повече.

Риби

На пръв поглед изглежда, че мъжът Риби ще бъде страхотен татко. Но в действителност те толкова често заети със собствените си нужди, че им е трудно да бъдат достатъчно безкористни, за да отглеждат деца.

Рибите могат да бъдат страхотни родители, ако се чувстват напълно доволни от това къде са в живота. Но ако не са доволни, вътрешното им недоволство ще им пречи да бъдат отддадени в семейството.

Козирог

Известното твърдоглавие на Козирога го прави един от природно най-слабите родители.

Сърцето им е на правилното място – те наистина искат да бъдат страхотни бащи, обичат идеята за това – но се опитват толкова силно да изглеждат като забавен, безгрижен родител, че в крайна сметка се сблъскат със своята твърдост и несигурност. Като цяло, родителството може да е труден път за тях.

Източник: znacite.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *