СВЕТСКИ

Коя е Теа Минкова – красивата половинка на Наум Шопов?

В последните години Instagram е най-използваното приложение, като дори успя да измести и Facebook от челното място. Социалната платформа се превърна в много повече от място за споделяне на моменти от личния ни живот. Тя вече е способна да изгражда образи и личности, които да следим с интерес и от които често се учим. Една такава личност е Теа Минкова. 

Може отначало популярността ѝ да се дължи на връзката ѝ с актьора Наум Шопов, обаче красивата Теа успява сама да я доразвие и да се превърне в един от най-следените образи в Instagram. Списанието Forbes дори я поставя на първо място в своята класация „Топ 20  на българските инфлуенсъри“. 

Съветът на HubavaJena.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на родните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Ей така си ходим навсякъде ❤️ #somethingbigiscoming

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на

С Наум се познават още от училищните години, макар и любовта им да се е зародила чак след завършването.  Теа разказва, че са се засекли в подлеза на Софийския университет. Там прекарват в разговор 5 минути – и сякаш именно тази среща се оказва повратният момент за тях. След това започват да си пишат, а днес, заедно с дъщеря им Амая, са едно от най-следените семейства в социалните мрежи. 

Прочетете още: Българските актьори и техните деца

Самата Теа Минкова споделя, че няма нищо против да бъде запомнена като годеницата на Наум. Предпочита да остане в периферията, а той да бъде под прожекторите. И все пак изпъква не просто като приятелката на известен актьор. Самата тя казва, че не би се занимавала с актьорско майсторство и това не е за нея. 

Учи две магистратури – Банково дело и Управление на европейски проекти, като и двете следва в Софийския университет. Освен с усърдното учене и отглеждането на малката Амая, Теа развива профилите си в социалните мрежи. Двамата с Наум имат общ YouTube канал, а профилът ѝ в Instagram е социално ангажиран. Там ще видите повече от просто споделяне на лъскави снимки от почивки или ресторанти. В него има кратки истории, фитнес съвети, разговори на тема майчинство – има за всеки по нещо. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Обич

Публикация, споделена от Tea (@teaminkova) на

Теа разкрива, че все пак има и случаи, в които се гневи на любимия си. Тя го определя като прекалено избухлив на моменти. И все пак двамата никога не са стигали до раздяла – винаги намират начин да разрешат споровете си и да намерят път един към друг. 

Дали ѝ тежи цялата популярност? Под някои стари постове в Instagram споделя, че на моменти ѝ е било трудно да свикне, най-вече с вниманието около Наум. Но това явно е преминало – сега и двамата се радват на известността си, а още по-хубавото е, че я използват, за да бъдат полезни на обществото. 

Прочетете още: За Луиза Григорова-Макариев с любов

Автор: Десислава Ценова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *