СВЕТСКИ

За Луиза Григорова-Макариев с любов

Луиза Григорова-Макариев и съпругът ѝ Мартин Макариев са една от най-обичаните светски двойки. Двамата се запознават през 2014 година, когато заедно работят по песента на Миро – “Август е септември”. Макар тогава любовта им да не пламва веднага, съдбата им дава втори шанс като ги среща две години по-късно на снимачната площадка. 

Мартин има син от първия си брак, но нито това, нито 9-годишната им разлика успява да ги раздели. През 2017 двойката се жени в тесен кръг, заобиколени от приятели и близки. Локацията е морска – китното селце Лозенец, а булката не изневерява на стила си и е с булчинска рокля и кубинки. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Туй то…❤️🌷💜🌷💚 Чакаме си новата версия . . . #babyonboard #pregnant #happy #2020 #family #husbandandwife #and #baby #allyouneedislove #love

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) на

Съвсем наскоро в своя Instagram профил Луиза обяви, че очаква своето първо дете, като прикачи снимка от видеозона с надпис : „Makariev 2.0 – чакаме си новата версия”. Няколко седмици след това тя зарадва своите фенове като им сподели, че съвсем скоро ще разкрие и пола на бебето. За разлика от други родители, които искат тази новина да остане тайна до последно, семейство Макариеви споделиха, че страшно се вълнуват и още в 9-ата седмица младата майка е била много нетърпелива. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

💙МОМЧЕ💙 В моето семейство има много момичета и ние на шега се наричаме “Женското царство”, за това реших да ви съобщя тази прекрасна новина, заедно част от тях – мама и сестра ми 💜 Много съм щастлива и всички ние нямаме търпение за появата на малкия МЪЖ в нашето голямо “Женско царство” ❤️@martinmakariev ❤️ И мноооого искам да благодаря на @_balloon.bar_ , които ми дадоха страхотни идеи за това първо малко събитие, организираха и изпълниха всичките ми желания 💙🎈💙 #babyboy #family #is #everything #love #parents #happy #expecting #pregnant #💙

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) на

В началото на месец май Луиза качи кратко клипче в своя Instagram профил, където заедно с майка си  и сестра си разкриват голяма тайна. Цялата стая, в която те се намират, е пълна с различни розови и сини балони, а този в ръцете на Луиза е черен. След като тя го пука,с помощта на игла, от него излизат множество малки сини лентички и става ясно, че семейството чака момче. 

Младата майка сподели под поста си, че в нейното семейство има много жени и даже се наричат „женско царство”, което допълнително засилва радостта им от появата на бъдещия мъж. 

 

По време на създалата се обстановка в света и наложената карантина двойката успя да сбъдне още една своя мечта, а именно създаването на YouTube канал. Двамата с гордост носят професиите на актриса и режисьор, поради което любовта им към киното не е изненада за никого. Точно за това те създават канал, в който говорят за любимите си филми, които препоръчват на почитателите си и всички киномани. В техния канал, озаглавен “M&L”, вече можете да откриете и видео, обясняващо малко по-подробно пътя, който изминава един режисьор  – в случая става въпрос за режисьора Майкъл Ман, както и видео с въпроси и отговори, в което Луиза говори по-подробно за професията актриса.

Автор: Йоана Томова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *