Наум Шопов и Теа показаха дъщеричката си (СНИМКА)

Наум Шопов-младши и половинката му Теа Минкова са най-щастливите хора на света. Те вече се радват на първородна рожба. Само преди броени дни красивата Теа даде живот на момиченце, което двамата родители кръстиха с името Амая.

Тези дни Наум и Теа зарадваха феновете си в социалните мрежи със снимка на Амая. На нея бебенцето „позира“ в обятията на майка си, която не може да скрие възхищението си от малкото създание. Едва ли нещо на този свят може да се сравни с начина, по който един родител гледа най-ценното в живота си – отрочето си.

Теа Минкова
Малката Амая в ръцете на майка си Теа Минкова

Под снимката Теа е написала, че „това е един от моментите, в които искаш да запаметиш всяка една секунда“. И е напълно права. Младата мама добавя: „Гледам я с часове и опитвам да запомня всеки един звук, движение и дишане“. Тя благодари и на своя лекар – д-р Коновалова, която се е грижила за нея по време на бременността ѝ.

Със сигурност Наум и Теа не са искали стандартно име за тяхната дъщеря. Амая означава „нощен дъжд“. Малката принцеса може да е спокойна, че има наистина красиво и отличаващо я име.

Макар и да не може да се оплаче от липса на женско внимание, Наум Шопов е повече от сериозен по отношение на връзката си с Теа. Двамата се сгодиха през ноември миналата година, а през лятото публично обявиха, че чакат първото си дете.

Наум Шопов, син на Христо Шопов и внук на Наум Шопов-старши, доби популярност с ролята си в хитовия сериал Откраднат живот. Въпреки актьорския си талант и професията на неговите баща и дядо, той избра да поеме по пътя на медицината. Наум вече е доктор, а амбицията му е да работи в сферата на пластичната хирургия. Въпреки това, той продължава да се снима и до днес в любимия на хиляди българи сериал.

Един коментар за “Наум Шопов и Теа показаха дъщеричката си (СНИМКА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *