СВЕТСКИ

Помните ли г-жа „Море от любов“? Ето какво се случва с нея (СНИМКА)

Имаше време, когато Наталия Симеонова бе една от най-популярните водещи у нас. Тя бе лицето на предаването „Море от любов“, което бе едно от най-рейтинговите в ефира на bTV. Чрез него успяхме да се докоснем до десетки истории на обикновени хора, борещи се за едно и също нещо – обич.

В един момент обаче „Море от любов“ спря да съществува, а последващите опити на Наталия Симеонова да създаде нов продукт не се увенчаха с успех. Постепенно и спряхме да чуваме за нея, като тя рядко се появяваше в публичното пространство. Това ни кара и да се зачудим – какво се случва с нея?

Нов живот в Америка

Оказва се, че вече почти година Наталия Симеонова дори не е стъпвала в България. Тя се премести за постоянно в американския щат Флорида, където живее бащата на детето ѝ Денис Ризов. Запознати твърдят, че блондинката няма никакви намерения да се връща у нас, напротив – тя харесва новия си живот в САЩ и възнамерява да се установи там за постоянно.

Любопитен факт е, че дъщерята на водещата Виктория на този етап остана тук, опитвайки се да пробие в музикалния бизнес. Повече за нея можете да прочетете ТУК. Остава да видим дали тя в крайна сметка няма да промени мнението си, решавайки да се премести отвъд Океана при двамата си родители.

Тези дни Наталия Симеонова пусна нова снимка в Инстаграм, показвайки част от битието си в САЩ. Към снимката тя написа: „Днес е Благовещение, по Грегорианския календар. Честит празник! Много благи вести ви желая! :)“

Отново заедно с Денис Ризов

В момента Наталия Симеонова е на седмото небе, събирайки се с голямата си любов Денис Ризов. Двамата се разделиха преди повече от 15 години, като и двамата имаха връзки с други хора. Наталия обаче никога не се е опитвала да скрие, че именно Денис е голямата ѝ любов.

One thought on “Помните ли г-жа „Море от любов“? Ето какво се случва с нея (СНИМКА)

  • Снежанка Труфонова

    Ей, тая като кърлеж се е впила в Денис заради пустите пари и не миряса докато не му се натресе и в Америка

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *