Какво да кажем на всяка зодия, ако имаме връзка с нея

Всеки човек е индивидуална личност, която има своите предпочитания и вкусове, поради което няма как едно нещо за дадена зодия да е еднакво за всички. И все пак има няколко фрази, които всеки представител на различните зодии би се радвал да чуе. Даже и да не се влюби още повече във вас, поне ще му стане изключително приятно.

Овен

„Държиш всичко под контрол”

„Браво, справяш се страхотно”

За представителите на зодия Овен е важно да знаят, че всичко върви гладко и според предварително изготвен график от самите тях. Освен това, за тях е от значение обкръжението им да знае колко се стараят и винаги се радват, когато получат комплимент за свършената работа.

Телец

„Взе чудесно решение”

„Виж всичко, което си постигнал”

Представителите на зодия Телец са малко по-притеснителни, когато дойде време за действия и за взимане на решения. Имат нужда от напомняне, че са постъпили добре и вървят по правилния път. Те ще оценят високо вашата подкрепа в моменти на съмнения.

Близнаци

„Времето винаги лети с теб”

„Какво мислиш за това”

За зодия Близнаци е важно да се почувстват желани и важни на мястото, на което се намират. Ако им споменете, че с тях винаги ви е забавно и им поискате мнение относно даден проблем или друго, веднага ще ги спечелите на ваша страна.

Рак 

„Всичко е наред”

„Довери ми се”

Раците са чувствителни личности и за тях е важно да се чувстват в безопасност и сред доверени хора. Стремете се винаги да ги питате дали се чувстват добре и ги уверете, че ще бъдете до тях, независимо от всичко.

Прочетете още: Жената от зодия Рак – истински отдадена на семейството

Лъв

„Успяваш да ме мотивираш”

„Всички те харесват”

За Лъвовете се знае, че са родени лидери и обичат да изпъкват. Те се определят за душата на компанията и водача във връзката. Покажете им, че тяхното присъствие успява да ви повлияе по положителен начин и наистина цените техните съвети.

Дева

„Помогна ми страшно много”

„Имаш ли идея как да поправя това”

Представителите на зодия Дева обичат да помагат и да решават проблеми. Това ги кара да се чувстват значими. Опитайте да ги вкарате във вашето ежедневие и ги оставете да ви помогнат дори за нещо незначително. Те наистина ще оценят това.

Везни

„Разбрах всичко, което каза”

„Всичко е наред с нас”

Везните имат способността да остават неразбрани от хората и те също не умеят да ги разбират особено добре. Внимателно изслушайте какво говорят и ги уверете, че сте разбрали тяхната теза, а ако не сте, не ги игнорирайте, а помолете да ви обяснят по-подробно. В случаите, в които забележите, че изглеждат притеснени и объркани, обобщете, че всичко е наред и вие си изкарвате страхотно с тях.

Скорпион

„Съчувствам ти”

„Никога не съм те лъгал”

За скорпионите доверието е от изключително значение и за тях би значело много, ако не ги лъжете никога, а ако разберете, че някой го прави, веднага да им кажете. Те преминават емоционално през своите проблеми и ще имат нужда от разбиране и подкрепа, за да се справят с тях.

Прочетете още: Какво трябва да знаем за зодия скорпион?

Стрелец

„Хайде да ходим на приключение”

„Няма никакъв стрес покрай теб”

Авантюристи по душа, стрелците избягват лошите емоции и биха ви били благодарни, ако и вие правите същото и се впуснете в екстремни емоции с тях. Те се стараят да поддържат приятна атмосфера и ще се радват да чуят, че оценявате това.

Козирог

„Ще довършим всичко, което започнахме”

„Имам сериозни намерения към теб”

Представителите на зодия Козирог обичат сигурността и след определен етап на вашата връзка ще имат нужда да чуят, че заедно вървите по един път. Крайната цел е важна за тях и  няма да спрат, докато не я достигнат.  Биха се зарадвали, ако получат вашата помощ за това.

Водолей

„Няма друг като теб”

„Имаш интересни идеи”

Водолеите винаги успяват да събудят разнообразни емоции у другите. Те знаят, че са различни и се гордеят именно с това. Никога няма да им омръзне да слушат комплименти в тази насока.

Риби

„Чувствам се по същия начин”

„Толкова е хубаво! Ти ли го направи?”

Старайте се да оценявате жестовете, които правят зодия Риби. Те обичат да имат общи неща с човека до себе си, затова намерете занимание, което радва и двама ви.

Автор: Йоана Томова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *