Какво трябва да знаем за зодия скорпион?

Зодиакален знак – Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

       Девиз: „Аз заповядвам!“

Стихия – Вода

Качество – Неподвижен

Скъпоценни камъни:  гранат, изумруд, черен опал, топаз, червен карнеол

Метал – желязо; плутоний

Цвят – Тъмночервен

Управляваща планета – Плутон

Понеже е месецът на скорпионите, е редно да им обърнем малко по-специално внимание. Това определено е една от най-противоречивите зодии в зодиака, която обаче се отличава с ярка индивидуалност, която няма как да бъде пренебрегната.

Макар да не обичат да го признават, скорпионите са много емоционални хора. Точно толкова, колкото са и другите два водни знака – рак и риби. Бихте ли казали обаче, че им личи?

Разликата е, че техните най-силни емоции са страстта и гневът. Те са лидери, винаги наясно със ситуацията. Известни са със своето спокойствие и хладно поведение, както и с мистериозния си външен вид. 

Представителите на тази зодия са смели и имат много приятели. Скорпионите са изключителни професионалисти, каквато и сфера да си изберат. Известни личности, родени под този знак, са Ан Хатауей, Кейти Пери, Деми Мур, Ален Делон, Клод Моне, Леонардо ди Каприо, Келвин Клайн и други.

Връзки 

Скорпионът е най-чувственият знак от зодиака. Нуждае се от интимност, а също така знае и как да удовлетвори партньора си. Страстта е основната водеща сила за тях. Въпреки това са моногамни и изключително верни. Влизат внимателно в нови връзки, защото имат нужда от време, за да изградят доверие в човека отсреща. Най-много си подхождат с рак, дева, скорпион, козирог и риби.

Приятелство 

Скорпионите са страхотни приятели, защото са честни и справедливи. От своя страна имат нужда от абсолютна прозрачност. Не понасят игрички и завоалирани отношения. 

Дават всичко за близките си хора. Верни са и в приятелските,  и в интимните си отношения. Веднъж бъдат ли предадени обаче, няма връщане назад. Могат да изтрият дадения човек завинаги от живота си, а могат да бъдат и много отмъстителни. 

По статията работи: Цветелина Котева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *