АСТРО

Жената Овен – дамата, която е лидер и иска да е №1

Родени между 21 март – 20 април жените в знака на Овен са надарени с много мъжки качества, но в добрия смисъл на думата. Те са реалисти и много напористи. Освен това жените Овен са трудни за разбиране понякога. Те изглеждат спокойни, студени. Те са актриси. Променливи, чаровни, противоречиви и темпераментни. Бъдете внимателни!

Овена е първата зодия в хороскопа и това едва ли е случайно, тъй като представителите на зодията обикновено се стремят да бъдат номер едно в живота.

Жените с тази зодия умеят да пазят близките си приятелства и обикновено те продължават дълго време. Овните имат широк кръг от приятели, защото интересите им постоянно се променят. Непредсказуемостта на дамите от зодия Овен ги прави много привлекателни. Дамите с този зодиакален знак са забавни, а приятелите им трябва да знаят, че в тяхно лице имат един верен и лоялен другар.

Една от най-отличителните характеристики на тази зодия е лидерството, така че не е изненада, че жената Овен обича лидерските роли. Те по-скоро искат  да раздават заповедите, вместо да ги спазват, стремят се към лидерство в кариерата и в партньорските отношения. Жените Овен се нуждаят от постоянна промяна в живота си и по отношение на работата, така че за тях са подходящи динамичните професии.

Представителите на зодията са много страстни, енергични и обичат приключенията. Жената Овен е лоялна, стига да не се случи нещо, което ще нарани безусловната ѝ любов и доверие. Вие винаги може да сте наясно в какви точно отношения сте с Овните, стига да се държите добре с тях – те ще ви отвърнат със същото. Жената Овен защитава яростно всичко, което ѝ принадлежи.  За представителките на този зодиакален знак най-голямата ценност не са любовта и брака, защото тя е разностранно развита и има множество интереса. Жената Овен е готова да живее без мъж, при това без да изпита дискомфорт или самота.

Автор: Мартина Спасова

One thought on “Жената Овен – дамата, която е лидер и иска да е №1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *