ЗДРАВЕ

Как Джей Ло поддържа фигурата си?

Трудно ни е да го повярваме, че Дженифър Лопес е на вече 49 години. Но да – времето наистина лети. По-важното в случая е, че тя изглежда в по-добра форма отвсякога. Дори и на тази възраст. Джей Ло е тук, за да ни докаже, че възрастта наистина е просто цифра.

Американската актриса и певица ни развълнува с едно от селфитата си, направени броени минути след поредната ѝ тежка тренировка във фитнес залата.

Джей Ло показа ясно изразените си коремни мускули и ни накара да си припомним, че би било добре и самите ние да посещаваме по-често фитнес залата.

„Никога не се отказваме, никога не почиваме“, написа Джей Ло в кепшъна под снимката, а според нас – съвсем на място.

Не е тайна, че Лопес спазва стриктен режим, що се отнася до тренировките и храненето ѝ. Освен с фитнес, тя се занимава активно и с бокс, което също ѝ помага да поддържа тялото си в подобен, меко казано, перфектен вид.

Един от нейните треньори е Дейвид Кирш, който е собственик на Madison Square Club. Преди време той бе заявил пред PEOPLE: „Тя е генетично благословена. Физически е надарена с невероятно много енергия, но освен това и с много ментална и емоционална такава.“

Според Дейвид Кирш, Джей Ло никога не си позволява да изгуби мотивацията си.

„Дисциплината ѝ е просто желязна. Когато тя се появи в залата, тя е готова на 500 процента. Няма никакво скатаване в тренировките ѝ“.

Личи си, бихме казали ние. Някои биха казали, че е лесно да поддържаш себе си, когато имаш толкова много пари. Да, от една страна това е така, но от друга богатият трябва да положи не по-малко усилия, за да си направи упражненията, нали? Истината е, че всички ние можем да бъдем в добра физическа форма, стига да го пожелаем истински. Останалото е оправдания. А от тях полза няма!

Източник: VIBES.BG

One thought on “Как Джей Ло поддържа фигурата си?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *