АСТРО

Това ли са най-умните зодии?

Най-умните зодии – нека поговорим за тях!

Ясно е, че умни хора има сред представителите на всички зодии, но случайно или не, хората от определени зодиакални знаци се отличават с повече интелигентност и умствен капацитет от останалите. Доказват го великите личности, блестящи с интелект, които преобладават при определени зодиакални знаци.

Кои са най-умните зодии?

Сериозен пример за това са рибите. Този зодиакален знак е благословил своите представители с много развито въображение. Обикновено рибите дават много верни съвети. Техен горд представител е гениалният учен Алберт Айнщайн, който е сред най-интелигентните хора в цялата история на човечеството.

Сред останалите известни представители на рибите можем да споменем Стив Джобс, Стивън Хокинг, Оскар Шиндлер, Мартин Лутър Кинг-младши, Роза Паркс и други.

Други представители на най-умните зодии са близнаците. За тях можем да кажем, че те се справят изключително добре, боравейки с думите. Но умеят и да слушат. Освен това, те са много любопитни за света около тях и държат на истината, винаги търсейки я. Техният ум никога не спира да работи. Можем да ги наречем новатори – креативността им винаги им помага в трудни ситуации. Представители на близнаците са Боб Дилън, Пол МакКартни, Джон Кенеди, сър Артър Конан Дойл, Ернесто Че Гевара, Мерилин Монро и други.

На трето място в тази класация нареждаме раците. При тях има има изключително силна памет. Интересното е, че те избират сами какво да помнят – умеят да приоритизират само важните неща, които си струва да запомнят. Това им помага да се справят с различните ситуации. Те са луди по изкуството и обожават да изразяват себе си с музика, рисуване или думи. Представители на раците са Далай Лама, Силвестър Сталоун, принц Уилям, принцеса Даяна, Джордж Буш и други.

На четвъртата позиция намираме представителите на зодия Водолей. Те са познати като високоинтелигентни хора, които винаги са отдадени на своята работа и професия. За тях е важно да се развиват стремително и успешно на работното място. Работохолици са. Типично за тях е, че са добри стратези – изпадайки в трудна ситуация, те знаят как да се измъкнат. Родени под този знак са хора като Никола Саркози, Стоянка Мутафова, Опра Уинфри, Роби Уилямс, Княгиня Калина и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *