Кандидат-кметицата от Момин проход ще се бори за титлата Miss Playmate

Помните ли кандидат-кметицата на Момин проход, която нашумя с голите снимки, изтекли в интернет малко преди кметските избори? Диана Габровска не успя да застане начело на родния си град, но пък може да се каже, че недоброжелателят ѝ направи услуга, защото ѝ донесе огромна популярност.

Несъмнено Габровска съумя да извлече положителното от тази истински неприятна ситуация и гостува в няколко телевизионни предавания, също така украси дори корица на Playboy. Младата жена заяви, че няма от какво да се срамува и с гордо вдигната глава застана пред обективите на популярното списание. Тя е на 34 години, омъжена и майка на две деца. А за фигурата мнозина могат да ѝ завидят.

 

View this post on Instagram

 

👸🏻Трябваше да се появи и по-рано, но… COVID-1️⃣9️⃣, а може би и съдбата така реши, че трябва да стане реалност за рожденият ми ден 1️⃣9️⃣…Май😜! 👸🏻 И тази историческа 2020 година да бъде по-специална и за мен!!! 😻Благодаря Ви, невероятни сте @playmate_bulgaria, @sirakovhristo @lubendilov @dilianaflorentin @12mag и @antoniygabrovski 😻

A post shared by Diana Gabrovska (@diana_gabrovska) on

Пътят ѝ в еротичното издание не спира дотук. Диана Габровска е една от претендентките, които ще се борят за титлата Miss Playmate. Макар и на най-голяма възраст, кандидат-кметицата на Момин проход по нищо не отстъпва на останалите участнички. И както казват за нея в еротичния сайт, „политиката е за смелите, Playmate също“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *