СВЕТСКИ

Деница Караславова е най-новата звезда в лейбъла на Графа

Най-новата изпълнителка в лейбъла Monte Music Деница Караславова представи своя дебютен сингъл с видеоклип. Парчето се кава „Може да ми се обадиш” и е достъпно в официалния канал на лейбъла в YouTube.

Но коя точно е Деница и как бе забелязана от Графа?

Талант, идващ от „Гласът на България“

Красивата  и талантлива Деница Караславова стана популярна след блестящото си участие в последния сезон на музикалния формат „Гласът на България” като основен претендент в отбора на Поли Генова. Малко след края на предаването, очарователната 16-годишна певица подписва с лейбъла „Монте Мюзик” на Влади Ампов – Графа. Той е забелязал таланта ѝ, като нито за миг не се колебае да я покани в компанията си.

Днес Деница започва своя собствен музикален път с дебютния си сингъл „Може да ми се обадиш”, по музика и аранжимент на Светлин Къслев, и видеото към него, заснето от екипа на режисьора Стефан Маринов (Buddubbaz Tape Company).

„Може да ми се обадиш” е убедителен старт в кариерата на изпълнителката, която вече привлича голям брой последователи и интерес от страна на организаторите на музикални събития. Можем да сме сигурни, че в бъдеще тя все по-често ще се появява в публичното пространство, а ние ѝ пожелаваме късмет. 

Дебютната ѝ песен „Може да ми се обадиш“ чуйте тук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *