ЗДРАВЕ

С тази диета Драго Чая се втали и свали излишните килограми

Блазе на тези, които са си слаби по натура! Те нямат никога проблем с килограмите и винаги са в страхотна форма, без да им се налага да полагат и грам усилие!  Но който е склонен към напълняване, постоянно трябва да внимава с храната и периодично да се подлага на диети, ако иска да бъде в норма.

Сред публичните личности пример за втория случай е Драгомир Драганов, известен на всички ни като Драго Чая – телевизионен водещ, шоумен певец и директор на единствения по рода си цирк на сцена.

През годините Драго неведнъж води битка с излишните килограми. На екрана сме го виждали както огромен и затлъстял, тъй и слаб като манекен.

Как отслабва толкова много? Той не крие своя хранителен режим и обича с охота да разказва за него, с идеята да помогне на онези, които бързо напълняват.

Диетата му не означава гладуване. Тя е просто промяна в начина на хранене.

На първо място Драго Драганов напълно изключва хляба и всички тестени изделия, захарта и солта, млечните продукти и варивата. Отказва се от пърженото.

Основно консумира салати от пресни зеленчуци. Позволява си месо в малки количества, предимно пилешко и телешко, а също и риба. В менюто му присъстват ядките и плодовете.

И една важна тайна: всяка сутрин на гладно изпива чаша гореща вода. Тя магически задвижва метаболизма в организма, освен това потиска апетита.

Драго спира приема на газираните напитки, ограничава алкохола. От течностите главно се придържа към разнообразните чайове и пие много вода.

Понякога си разрешава да се поглези с шоколад, който е с високо съдържание на какао.

С тази диета през 2014 г. само за 6 месеца водещият свали повече от 30 кг. Тогава неговото драстично преобразяване изуми зрителите и беше дълго време тема за коментар в публичното пространство.

Припомняме ви тази история, неслучайно. Диетата на Драго Чая е успешна, дума няма, и е много подходяща за летния сезон – цяло лято свежи зеленчуци и плодове има в изобилие. А в горещините мазните меса, тежките храни могат да са изключително опасни. Ето добър повод да се позамислите!

И ако от дълго време се каните да предприемете някакви мерки за отслабване, стартирайте тази диета! Тя няма да ви подведе, нито ще ви разочарова!

Съветите на Драгомир Драганов могат да ви доведат до добри резултати и със сигурност ще подобрят общото ви здравословно състояние.

Автор: Гана Василева

One thought on “С тази диета Драго Чая се втали и свали излишните килограми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *