Седмичен хороскоп 10.06 – 16.06 (Овен – Дева)

Овен

Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Близките ще се грижат повече за душевния Ви комфорт и добро самочувствие. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Ако Ви се налага да общувате с досадници го правете интелигентно, като запазите достойнство и не разголвате душата си. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.

Щастливи числа: 31,30,14,6,1,43

Телец

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Ако имате пораснали деца, през седмицата те ще се превърнат в повод за радост и гордост. В работата задачите Ви се отдават, даже и без помощници успявате да се справите блестящо. В здравословен план ще бъдете добре. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. Аргументирайте се добре.

Щастливи числа: 36,27,18,20,25,11

Близнаци

В главата Ви се раждат нови мисли и желания. В личен план Ви предстоят интересни събития. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано- не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. В края на седмицата освобождавате душата си от всякакви притеснения, освобождавате се от комплекси и обиди. В края на седмицата жестът на близък човек може да Ви трогне.

Щастливи числа: 9,23,15,24,0,35

Рак

Бъдете добри и с позитивно отношение към другите, защото събитията могат да Ви подтикнат към всякакви емоции. Най-красивите Ви любовни мечти имат шанс да се осъществят. Не са изключени кожни проблеми, алергии. В близкото Ви обкръжение има хора, които Ви стимулират да се развивате, но може също да Ви дразнят или се отчитат като конкуренция, която трябва да преборите. В края на седмицата се очертават парични приходи. Ако възникне сложна ситуация имате на своя страна влиятелни хора. Живейте живота, който вие искате и направете и всички около Вас щастливи.

Щастливи числа: 41,34,14,42,4,23

Лъв

Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В края на седмицата се чувствате уморени от разнообразните ангажименти и крайно противоположните желания на хората около вас. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Възможно е да се обостри хронично заболяване. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В работата си трябва да покажете професионализъм. Аргументирайте се добре.

Щастливи числа: 30,5,4,38,29,44

Дева

Бъдете отворени към новото и подхождайте разумно към случващото се. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т. Дамите ще имат вълнуващо предложение и за много от Вас то ще означава начало на нова, романтична обвързаност. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. Не позволявайте на вътрешните си страхове да Ви владеят, губите от силата си и не можете да се разгърнете изцяло.

Щастливи числа: 26,31,28,12,36,8

Източник: www.znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *