Луиза Григорова показа наедряло бременно коремче (СНИМКА)

Една от най-очарователните български актриси Луиза Григорова-Макариев се носи на крилете на щастието. Луиза, която често се изявява и като модел, чака първото си дете от своя съпруг Мартин Макариев. До щастливото събитие остава съвсем малко, тъй като красивата брюнетка е вече в седмия месец. За нея това е първа рожба, докато за режисьора Мартин това ще бъде втори наследник.

Двамата влюбени чакат момче, стана ясно неотдавна. Самата Луиза сподели, че бременността ѝ не е лека. Тя опита да стигне до морето с кола, но бе принудена да се върне, тъй като скоро след излизане от София ѝ прилоша.

Тези дни красавицата сподели очарователна снимка, където показва бременното ѝ в седмия месец коремче. Видно е, че Луиза почти не е качила килограми. Мнозина биха помислили, че тя е в четвърти или пети месец. При слаби и стройни жени като нея обаче подобен феномен е често срещан.

Луиза Григорова
Луиза Григорова-Макариев и бременното ѝ коремче

Актрисата е на седмото небе откакто влече в брачен съюз с Мартин Макариев. Двамата се запознават на снимачната площадка на сериала „Дървото на живота“, където любовта им пламва от пръв поглед. Днес те са пример за страхотна двойка, която вече очаква и най-голямото щастие – появата на малък човек в семейството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *