ЗДРАВЕ

Новата диета на Краси Радков – сваля до 10 кг. за 8 дни

Наскоро изпробваната от Краси Радков диета позволи на известния актьор направо да се стопи. Само за около 8 дни, благодарение на режима, той е успял да свали около 10 килограма от теглото си. Негови близки свидетелстват, че в момента го виждат като “нов човек”, благодарение на подобрението във физиката му.

Комикът Краси Радков е един от любимите комедийни актьори на българите. Неподправеното му чувство за хумор ни весели от години на малкия екран. Краси обаче винаги е имал проблеми с килограмите. Едва наскоро той решава, че е време да се втали, което е добре не само за външния му вид, но и от здравословна гледна точка. За целта изпробва нова диета, която за отрицателно време дава желаните резултати.

Коя е тайната диета на Краси Радков, донесла му голяма промяна?

Всъщност тук трябва да кажем, че тайната на Краси не е чак толкова голяма. Подобно на своите колеги Драго Чая и Руслан Мъйнов, комикът решава да се довери на съветите на легендарния лечител Петър Дънов. Той е стриктен в спазването на режима, което му носи и положителните резултати.

Режимът на Петър Дънов – сигурен начин да отслабнеш

Приживе Петър Дънов успява да ни дари с множество мъдрости по различни теми. Той е бил специалист в сферата на здравословния начин на живот и постигането на синхрон с природата. Поради това не е изненадващо, че и до днес Учителя има толкова много последователи, които следват заветите му.

Тази страхотна диета на Беинса Дуно продължава общо 8 дни. Тя действа “ударно” на организма и спомага за свалянето на излишните килограми.

В основата на диетата на Дънов стоят два важни компонента:

  • Разделно хранене;
  • Моно режим;

Краси Радков е бил достатъчно мотивиран, за да следва заръките на Учителя, поради което 8-те дни за него завършват с голям успех.

Ето и какво трябва да се консумира по време на осемдневния режим на Петър Дънов:

  • Ден 1: 1 кг. варени картофи;
  • Ден 2: 3 кофички кисело мляко – нискомаслено;
  • Ден 3: Килограм и половина плодове и зеленчуци;
  • Ден 4: Варена тиква, която може да се похапва в неограничени количества;
  • Ден 5: Варени яйца – 3 броя;
  • Ден 6: Плодове и зеленчуци – половин килограм;
  • Ден 7: Около 300 гр. сварено бяло пилешко месо. По желание може да се замени с варена тиква;
  • Ден 8: 2 л. вода и нищо повече;

Важно е да бъдете стриктни

Важно е да се посочи, че за да бъде тази диета на Краси Радков успешна, тя трябва да се спазва стриктно. През посочените осем дни не се консумира нищо различно от това, което е написано. Също така, всеки ден трябва да се пият поне по два литра вода – това е съществено важно. 

Краси Радков е успял да издържи докрай, а след осемте дни кантарът е показал цели 10 килограма надолу. Той е твърдо убеден, че причина за успеха на диетата е разделното хранене, което е практикувал. Сега актьорът е твърдо решен, че в бъдеще ще се храни съвсем различно, което и ще го предпази от ново надебеляване.

Съветът на Hubavajena.bg: Ако искате да бъдете здрави и жизнени, последвайте линка и се запасете с качествените хранителни добавки на лидера в сферата Vital Concept.

Препоръчва се обаче да не повтаряте веднага диетата, след като тя е завършила. Много диетолози приемат случая на комика за прецедент, тъй като много рядко някой може да свали повече от килограм на ден. Ако искате да повторите режима, направете го най-рано три месеца след първия път. През тези 8 дни организмът ви ще изхвърли всичко ненужно, а след това вече няма да има какво да хвърля.

Е, това е прочутата диета на Краси Радков, която успя да го направи напълно нов човек. Ако искате, опитайте я – нищо не губите. Не забравяйте обаче, че след това трябва да се предпазите от „йо-йо“ ефекта и връщането на килограмите. За целта ще трябва основно да промените хранителните си навици към по-добро. Тази диета може да помогне в краткосрочен план, но за дългосрочен такъв е решаващо какво ще предприемете вие самите. Пожелаваме ви успех!

Харесайте ни във Facebook ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *