СВЕТСКИ

Ето я първата голяма любов на Евгени Генчев (СНИМКА)

Пианистът Евгени Генчев натрупа огромна популярност с участието си в „Ергенът“, където куп красиви жени се бориха със зъби и нокти за любовта му. Тогава той избра за дама на сърцето си моделката Валерия, известна с любовта си към животните.

В момента има куп спекулации относно връзката на Евгени и Валерия. От все повече места се чува, че те всъщност вече не са заедно, като са се разделили няколко месеца след края на шоуто. Други пък смятат, че никога не са се и събирали, а всичко било цирк за пред публиката и така им е било наредено от предаването.

Едно е сигурно – красив и успешен мъж като Евгени няма да остане без женско внимание.

Съветът на „Хубава Жена“: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на звездите, разгледайте  страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Но знаете ли коя е първата голяма любов на Ергена?

Оказва се, че тя всъщност е музикант. Но за разлика от Евгени, който е пианист, тя свири на цигулка. Името ѝ е Адриана Пеева и е изключително красива жена.

Тя бе част от турнето на Евгени из България. В предаването „Преди обед“ Адриана разкри, че двамата с Евгени се познават още от ученическите си години, а любовта им пламнала още в 6-и клас. „И до ден днешен си го обичам. Той е прекрасен човек. И първата ми ученическа любов“, споделя Адриана.

Адриана Пеева
Адриана Пеева – първата голяма любов на Евгени Генчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *