НЕОБВЪРЗАНА

Как да разбера дали той ме харесва?

Дали той ме харесва?

Най-често задаваният въпрос сред дамите. Не е тайна, че когато сме хлътнали, се вглеждаме в най-малките детайли и анализираме всяко едно действие на мъжа. Ето няколко признака, по които можем да познаем „дали той наистина ме харесва?“: 

Погледът

Много е важен контактът с очите между жената и мъжа. Ако търси постоянно погледа ви, това означава, че иска да има контакт с вас. В този момент, каквото и да говорите на мъжа, той просто не може да се съсредоточи върху това, което казвате, защото е опиянен. Понякога просто се наслаждава на красотата ви, изучавайки ви с поглед.

Докосване

Мъжете умеят да правят неща „неволно“ като например да ви докоснат ръката, да си играят с косата ви, да ви погалят по крака. Това са признаци, че желаят да имат допир с вас, което автоматично води до това, че им допадате и искат близост – наличие на сексуална химия. Нямат търпение да установят контакт с вас, да ви целунат, да сте в ръцете им. 

Страничен наблюдател (приятелка)

Всяко едно момиче има приятелка, която да ѝ каже как изглежда ситуацията отстрани. Приятелките ни са нашето огледало, в което понякога ни е страх да погледнем, защото те ни казват онова, което не искаме да чуем. 

дали той ме харесва

Когато се чудим дали мъжът ни харесва, първото нещо, което правим, е да споделим с приятелката си за него. Разказваме всичко, започваме да го анализираме дори. Приятелката е обективна, тя не е привлечена от мъжа и може да мисли трезво, за разлика от нас. Тя е тази, която вижда очевидното.

А понякога приятелките ни могат да ни служат като изпитание за мъжа – например като излезем с тях и мъжът се присъедини, ще разберем дали ще се поддаде на чара им, дали те ще му привлекат интереса повече от нас, или просто ще бъде джентълмен и ще се държи възпитано с тях, но ще прояви по-специално отношение към нас. Моментът, в който си проличава най-много интересът на мъжа към жената. Отношението му ще е по-различно към теб, отколкото към приятелките ти.

дали той ме харесва

Изслушва ви

Не е тайна за никого, че когато харесваме един мъж, започваме да говорим нелепо и се държим странно, защото не можем да се владеем. Емоциите ни вземат превес. Можем да говорим за това как вчера сме си купили нова пудра или спирала и колко ни е харесала (нещо, което мъжете изобщо не ги интересува). Ако ви слушат, дори когато говорите безсмислици, то със сигурност ви харесват. 

Автор: Деница Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *