АСТРО

6 отличителни черти на жените от зодия Стрелец

Какво знаете за жените от зодия Стрелец? Те със сигурност са възхитителни дами, които могат лесно да ви запленят. Разбира се, тези жени също имат своите особености и личности характеристики. Днес ще разгледаме някои от тях.

  • Те са забавни

Жените от зодия Стрелец са едни от най-шумните жени. Обичат да са в центъра на купона и да са в компания на приятели. Те често се смеят на висок глас и имат широка усмивка. Умело се справят с разказването на вицове и забавни истории. Има ли мероприятие с много хора, вино и музика – очаквайте там да намерите много жени от знака. Дори и да са на зряла възраст, в компания на деца се превръщат в най-забавният шут с поне 10 циркови номера.

  • Те са авантюристи

Стрелците от женски пол обичат закачките и флирта и са силно независими. Генетично заложено им е да хвърлят по едно око на преминаващите мъже по улицата и да им се усмихват съблазнително. Обичат случайните излизания, спонтанните пътувания и екскурзии. Дамите не обичат рутината и еднообразието. Колкото бързо могат да започнат една връзка, толкова по-бързо могат и да я прекратят.

  • Те са избухливи

Жените от този знак могат да запалят и на четвърт оборот. Те са толкова честни, че когато покрай тях има несправедливост, могат да избухнат толкова мощно и силно, както дори най-голямата руска водородна бомба не може. Както си стои мирно и кротко, в следващия момент може да се превърне в торнадо, помитащо неправдата в кръгозора си. За тях критиката и саморазправата са ежедневие.

  • Те са оптимисти

Късметът винаги върви ръка за ръка с жената Стрелец. Всичко им се получава лесно, леко и с усмивка. Късметът винаги ги спохожда във всяко едно начинание. Стрелците виждат възможност във всяка една ситуация. Имат вярата, че всичко е възможно и именно тази вяра и увереност им помага да реализират всичките си мащабни планове и мечти.

  • Те са откровени

Представителките на този знак са най-искрените и откровени хора. Толкова честни, че понякога недипломатични. Тяхното откровение е добронамерено. Те нямат за цел да ви обидят или наранят. Те са прями и каквото им е на ума, това им е и в устата. Но ако все пак се нараните от казаното, проблемът,че не търпите критика, е изцяло ваш.

  • Те са смели

Толкова смели, че понякога смелостта на дамите от зодия Стрелец граничи с безразсъдство. Жената Стрелец може да се опълчи срещу всеки, независимо от авторитета, килограмите или пола на противника. Жените стрелци са пълни с вътрешна енергия и сила. Те притежават непокорен дух, безстрашие и много трудно биха могли да бъдат „огънати“ от несгодите в живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *