КРАСИВАМода

Как да се обличат жените със закръглени форми

Всяка жена иска да изглежда стилно, независимо от нейните пропорции. Жените с по-едри форми също могат да се обличат модерно и не бива да се отказват от новите тенденции. Важното е да знаете какви правила да спазвате при избора на рокли големи размери. Ако сте момиче „плюс сайз”, вслушайте се в следните съветите:

Купувайте си дрехи по ваш размер

Почти всички пълни жени смятат, че свободните макси рокли ще скрият тяхната пълнота. В действителност изглеждате много по-пълна, отколкото сте в действителност. Не изпадайте и в другата крайност – не носете прекалено стегнати неща. Дори и на слаба фигура, такива дрехи акцентират върху всяка неравност.  Не се опитвайте да се поберете в по-малък размер: дрехите трябва да подчертават вашите предимства и да ви стоят добре! Не се надявайте, че скоро ще отслабнете: живейте днес и купете това, което ви харесва и в което се чувствате комфортно.

Носете макси рокли с V-образно деколте

Природата ви е дарила с пищна фигура – направете я ваше предимство! Роклите с остро деколте ще ви помогнат визуално да издължите фигурата, както и да създадете женствен образ. Оптималната дължина на роклите за вас е до коляното. Съветваме ви да носите рокли, в които фигурата ви ще изглежда като пясъчен часовник. Също така на пълната фигура изглеждат страхотно рокли голям  размер с прехвърляне и рокли-ризи с коланче. Визуално, V-образното деколте на рокли, блузи и пуловери ще помогне за издължаване на шията. Ако не се срамувате и имате красива кожа — носете рокли с деколте!

Не носете само черни дрехи

Няма нужда да носите само дрехи в черен цвят. Повечето дами си мислят, че ако са облечени в черен цвят никой няма да забележи тяхната пълнота. Добра алтернатива на черния цвят са синьо, зелено, бежово, бордо. Не забравяйте, че трябва да бъдете внимателни с шарките. Не трябва да носите рокли с големи щампи, широки хоризонтални и ярки вертикална райета. За вашата фигура е хубаво да избирате щампи със среден размер.

Избирайте големи аксесоари

По-добре е пълните жени да носят големи бижута и аксесоари. Не мислете, че колкото по-малка е чантата ви, толкова по-слаба ще изглеждате. Точно обратното — колкото по-малка е чантата ви, толкова по-голяма ще изглежда ръката ви.  Визията ви трябва да изглежда  хармонично, така че избирайте чанти и бижута с големи размери. Вместо малки пръстени, носете луксозни, обемни пръстени и широки гривни!

Сред огромното разнообразие от дрехи големи  размери за макси дами всяка жена може да избере дреха по свой вкус, която ще носи с удоволствие и много настроение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *