Диляна Попова – изкуството да бъдеш различен

Диляна Попова е един от най-успешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година. Работила е като модел в над десет държави в Европа и Азия. Диляна е рекламно лице на Martineli Home Style. Била е и лице на Нескафе, Данон и водка Флирт. Снимала е реклами на Кока Кола в Турция и каталози на Лореал в Милано. Синеоката красавица е дефилирала на ревютата на всички известни български дизайнери. Участвала е в клиповете на Ъпсурт, Орлин Павлов, Лора Караджова, Дичо.

Освен като модел има и кариера в родното кино. Участвала е в: „Стъклен дом“, „Революция Z“, „Лошо момиче“ и „Завръщане.

Диляна Попова е и дизайнер. Тя споделя, че за нея модата е свобода, а идеите си за моделите, които създава черпи от пътуванията, хората, от самата уличната мода. Споделя още, че понякога се лута  между различни стилове, но липсата на стил, също е стил.

Диляна Попова
Диляна Попова е несъмнено една от най-красивите жени в България
За инфлуенсърството, красотата и изкуството да бъдеш различен!

Ако следите Диляна Попова в личният и инстаграм профил, можете сами да се обедите, че тя е инфлуенсър в истинският смисъл на думата. Красива, вълнуваща, отдадена и най-вече истинска. Тя е силно открояваща се в модерното общество.  Рядко в нейни профил можете да видите реклама на продукти, по – скоро ще попадне на многобройни снимки от пътешествия и сторита посветени на комуникацията с нейните последявате и текст посветен на духовното израстване на човека.

В многобройни интервюта Диляна споделя, че много обича да пътува, дори съвсем скоро сбъдна една своя мечта, а именно да посети Австралия. За своите пътешествия, красавицата, разказва, че я карат да се чувства свободна и много по – щастлива и  многобройните й странствания в различните държави, досега с чуждите култура са причината за промяната в мирогледа й.

Диляна Попова
Със сина си Борил

В интервю за БНТ, Диляна Попова споделя, че красотата задължава, а суетата присъства в нейния живот, колко и да се опитва да я ограничи, именно заради работата й. На мнение е, че: „Няма съвършени хора и слава Богу!“

Автор: Мартина Спасова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *