АСТРО

Жените от зодия Стрелец – купонджийки и магнит за мъжете

Жените от огнената зодия Стрелец са изключително чаровни. Те са много любопитни и винаги искат да знаят всичко. Ето с какво се отличават от другите и защо са толкова забележителни:

Обичат забавленията

Жените Стрелец обичат да се забавляват. Обичат партитата и винаги са първи на дансинга. Ако търсите компания за страхотно парти, жената Стрелец е точният човек!

Обичат пътешествията

Жената Стрелец е отдадена на пътешествията и обича да посещава постоянно нови места. Тя не обича рутината, а има нужда постоянно да е в движение, да пътува и опознава заобикалящия я свят. За нея представлява голям интерес да посещава нови места и забележителности.

Привличат мъжете

Жената Стрелец е харизматична личност, което силно привлича мъжете. Освен това жаждата за приключения и чувството за хумор на представителките на зодията също кара мъжете да предпочетат тяхната компания.

Любовни взаимоотношения

Тези жени са искрени, предани и коректни с половинката си. Раздават се в любовта и правят всичко за любимия човек. Влюбват се лесно и именно затова често биват наранявани. Стремят се към сериозни и продължителни отношения. Мечтаят за здраво семейство, брак и деца. Но преди да се решат на такава сериозна стъпка, те искат предварително да са опознали партньора си добре.

Следи модните тенденции

Жената Стрелец се ръководи от актуалните тенденции в модата, но в същото време изгражда свой собствен стил. Обича удобните дрехи, обувки и аксесоари.

Гримът винаги е деликатен, колкото да подчертае лицето. Представителките на зодията винаги избират стилни бижута.

Държат на приятелите си

Жените, родени под знака Стрелец много бързо се сприятеляват. Срещнат ли истински приятел, правят всичко възможно, за да запазят това приятелство. Те държат много на приятелите си. Жената Стрелец винаги ще Ви се отзове на помощ при нужда. Освен това тя е добър слушател. Ще изслуша Вашите проблеми и ще се опита да Ви даде най-добрия съвет.

Автор: Катя Благоева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *