АСТРО

Виж каква майка си според зодията

Жената винаги се стреми към създаване на семейство, отглеждане на деца. Всяка майка подхожда по различен начин относно отглеждането и възпитанието на децата си. От какво зависи това можем да видим в хороскопа на всяка зодия.  Нека разгледаме особеностите на всяка майка.

Овен

Смята се, че майката, родена под знака Овен, е изключително меродавна. По отношение на възпитанието на децата си тя е най-всезнаеща. Не зачита чуждото мнение, не слуша дори препоръките на педиатъра. Според нея тя самата знае най-добре как да възпитава децата си.

Телец

Най-любяща е майката Телец. Тя винаги търси близостта с децата си. Дори когато пораснат, тя не спира да им помага по всички възможни начини. Но по този начин тя им отнема възможността да бъдат самостоятелни. Според нея те не могат да се справят с проблемите си сами и вечно се намесва в тях.

Близнаци

Тази майка отстоява принципа, че децата трябва да развият своята самостоятелност. Тя е изключително демократична. Често играе с децата си и се държи като приятел с тях. Но тя осъзнава, че те трябва сами да се справят с проблемите си за в бъдеще и винаги им дава възможност да бъдат самостоятелни.

Рак

Майките, родени под знака „Рак“, са много чувствителни, тихи и кротки. Но стане ли въпрос за семейството им,  те са непреклонни. Децата са на първо място в списъка им с приоритети и са готови на всичко, за да ги направят щастливи.

Лъв

Майката Лъв се опитва винаги да определи точно границите в семейството и в обществото. Тя е строга и не позволява на децата си да я манипулират. Винаги възпитава децата си да имат самочувствие.

Дева

Майката, родена под знака „Дева“ иска детето да се научи да възприема и върши всичко правилно. Тя следва определени норми и не позволява да се стига до отклонения от правилните, според нея, неща. Тя притежава силно чувство за хумор, но за сметка на това не толкова нежна към децата си. Според нея спортът е много важен за здравето на децата и ги подканва редовно към спортуване.

Везни

Тези майки винаги учат децата си да бъдат добродетелни, състрадателни, отзивчиви, но не и наивни. Тя знае какви трудности ги очакват в живота, затова ги възпитава да не бъдат прекалено доверчиви, за да не бъдат „мачкани“ и подигравани за в бъдеще.

Скорпион

Майката Скорпион има силно развита интуиция. Ако детето й я е излъгало за нещо, или ако е тъжно, тя винаги разбира това. Тя търси начини детето й да развие талантите си. Никога не изоставя своите деца и прави всичко за тях.

Стрелец

Тази майка винаги се забавлява с децата си и се грижи за това никога да не им бъде скучно. Тя често им разказва истории, приказки, предлага им интересни игри и забавления. Научава децата на правилен режим на къпане, хранене, спане и игри, а по-късно и на правилен подход на подготовка на уроците. За нея е изключително важно детето да се оформи като самостоятелна личност.

Козирог

Майката Козирог е относително строга към децата си. Тя ги възпитава на ред и дисциплина. Зад привидната й строгост се крие любяща майка, която е готова на всичко, за да бъдат децата й щастливи.

Водолей

Майката държи децата й да бъдат самостоятелни от малки. Учи ги също да поемат отговорност за своите постъпки. По този начин те се научават сами да се справят с проблемите и трудностите, които ги очакват.

Риби

Майката „Риби“ е изключително загрижена за своите деца, дори на моменти се престарава. Тя е готова на всичко за децата си и се грижи за сплотеността на семейството. Тя е силен и непреклонен човек. Ако има конкурс за „Най-добра майка“, то със сигурност тази майка ще го спечели.

Автор: Катя Благоева

3 thoughts on “Виж каква майка си според зодията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *