АСТРО

Жената зодия лъв: страстна и изпълнена с живот

Зодиакален знак ЛЪВ (23 юли – 22 август)

                                Девиз: „Аз заповядвам!“

Стихия – Огън

Скъпоценни камъни: диамант, рубин, яспис, гранат

Метал – злато

Цвят – оранжев

Планета управител – Слънце

Обикновено можете да разпознаете жената лъв в тълпата – тя е тази, която се смее най-силно, има най-блестящата усмивка и е най-самоуверена от всички. Управляван от Слънцето, центърът на вселената, този котешки знак обожава вниманието и обикновенно го получава. Тя е страстна, игрива и изпълнена с живот.

Често с горещ темперамент, жената лъв може и ще извади ноктите, ако преминете границата, така че отнасяйте се грижливо с котето. Когато е в огнено настроение, най-добре е да се успокоява с комплименти и да се глези с подаръци.   

Лъвицата е интелигентна, мъдра, силна и креативна, което е причината за толкова много жени зодия лъв в изкуството и развлекателната индустрия. Сред тях са имена като Дженифър Лопес, Чарлийз Терон, Хали Бери, Мадона и Дж. К. Роулинг.

Връзки

Когато е във връзка, лъвицата е много вярна на партньора си. Очаква от него да бъде също толкова отдаден, уникален, независим и със силна индивидуалност. Лъвицата не търси някой, който да се грижи за нея. Тя иска партньор, с когото да изследва градската джунгла. В замяна тя ще бъде лоялна, щедра и мила.

Връзката с представителка на зодия лъв е винаги забавна. Тя мрази рутината и винаги ще измисли начин да вкара промяна и драматизъм в съвместния живот.

Да, понякога чувството е като да играеш с огън, но остротата, леката опасност и адреналина от това какво следва да се случи, са това, което получаваш и си струва. Лъвицата е истинска жена и с нея никога не е скучно. Най-добре си подхожда с близнаци, телец и дева.

Приятелство

Основни характеристики на лъва са жаждата за живот и добродушност. Другите са силно привлечени от тяхната енергия и ентусиазъм. Жената лъв обикновено е много социална и има много контакти, което не е учудващо, защото е щедро създание и има навика да глези приятелите си с лукс.

Тя е изключителна приятелка. Застава плътно зад своите приятелки и е склонна да прости всичко друго, освен много сериозно нарушение на женския кодекс, което за нея си е предателство.

По статията работи: Цветелина Котева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *