КРАСИВА

Красива усмивка в домашни условия

Кой не мечтае за красива холивудска усмивка? Ние: със сигурност. Усмивката говори много, а здравият вид на зъбите говори още повече. Приятно е, когато човекът, с когото разговаряме, се усмихне и ни заслепи с белите си зъби.

Някои храни и напитки, които консумираме ежедневно, водят до по-бързото пожълтяване на зъбите. Всички сме свикнали, че за хубавите неща имаме нужда от професионална помощ и малко повече финансови средства. В бъдеще ще ви разкажем и за професионалните методи за избелване на зъби, но днес ви разкриваме една тайна, която ще ви помогне с прекрасната усмивка и то без да излизате от вкъщи.

За поддържането на красива усмивка са ви нужни само 3 съставки и около 3 минутки.

  • 4 супени лъжици куркума на прах
  • 5 супени лъжици кокосово масло
  • 2 супени лъжици сода за хляб (не е задължително)

В купа сложете куркумата и содата за хляб, след това добавете кокосовото масло и разбъркайте до получаване на паста. Може да добавите малко повече или по-малко от някоя съставка, ако видите, че става прекалено гъста или пък течна смес. Едно важно уточнение – ако имате чувствителни зъби, не използвайте сода за хляб. Кокосът и куркумата също ще направят чудеса със зъбите ви.

Поставете получената паста върху зъбите за 3-4 минутки, след това четкайте още около 2 минути, измийте с обикновена паста и сте готови.

Бонус съвет 1: Ако искате, опитайте да увиете зъбите с алуминиево фолио за повече комфорт.

Бонус съвет 2: Може да се жабуркате с кокосово масло всеки ден.

Тази паста използвайте няколко пъти в седмицата, НО с хубавото също може да се прекали, затова содата добавяйте само 1-2 пъти месечно.

А сега се усмихнете и радвайте себе си и света с красивата си усмивка.

Автор: Елизабет Цветкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *