АСТРО

Жената Риби: забавна и с голямо сърце

Родени между 20 февруари и 20 март, жените в знака на Риби обикновено биват приемани за странни и трудни за разбиране. Причината е, че те си живеят в свой собствен свят, който сами си измислят и създават. И той за тях е не по-малко реален от окръжаващата ги действителност.

В момента, в който реалността започне да ги натоварва с отрицателни емоции, те просто се гмурват в дебрите на собствената си фантазия, затварят се. Това може много необратимо да обърка партньорите им. На тях може да им се стори, че жената Риби непрекъснато се лута между радостна възбуда и дълбока депресия, но това е само незначително колебание на настроението й. Тя е склонна да се вслушва само в собствените си импулси и желания.

Жените риби са честни и склонни към компромис. Имат прекрасно чувство за хумор. Изпълнителни, интуитивни и склонни към съчувствие. В същото време са зле организирани, неуверени, разсеяни, идеалистични. Те са творчески натури. Напрегнатият служебен график за тях е истинско наказание.

Жените риби, рядко поставят работата си на първо място в ценностната система. За тях винаги има нещо по-важно, било то семейството или децата.

Рибите имат голямо сърце и много любов, която да дадат на света. Те са състрадателни и откритото им сърце им позволява да видят най-доброто в хората. Всеки има нужда от любов, а жените Риби – двойно повече. Когато жената риби се влюби, тя се преобразява изцяло. Много лесно се приспособява към партньора, към вкусовете и навиците му. От друга страна, обаче, ако усети, че е в по-силна позиция капризите им нямат край.

Стилът е нещо, на което жените Риби много държат. Те имат безупречен вкус към облеклото. Дори и да не са облечени по последна модна линия, те никога няма да облекат нещо, което не им стои добре. обожават да пазаруват, гардеробите им са натъпкани с дрехи и обувки, за които дори забравят, че ги имат.

Автор: Мартина Спасова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *