СВЕТСКИ

Яна Маринова ни зарадва с прекрасни кадри от морето (СНИМКИ)

Актрисата Яна Маринова залага на българското. Звездата от „Стъклен дом“ зарадва феновете си в социалните мрежи със снимки от първата си почивка на морето за годината. Огнената брюнетка посети родното Черноморие и пусна страхотни фотоси от терасата на хотела си.

Фотосите на Яна идват в момент, в който хиляди българи потеглиха на море към Гърция, решавайки да заложат на чуждестранните курорти. Това провокира дори гнева на премиера Бойко Борисов, който призова българите да заложат на родния туризъм.

В момента Яна Маринова почива в Несебър, който остава един от най-красивите градове на родното Черноморие. Наскоро имахме възможността да гледаме актрисата в екшъна „Диви и щастливи“, в който тя си партнира с Луиза Григорова. Тя вече работи по нови проекти, като най-вероятно в скоро време отново ще я гледаме в нови филми и сериали.

Под някои от снимките Яна Маринова написа: „Няма нищо по-красиво от чудото на природата – събужда мечти и чертае път в мислите ми, как да го постигна. Много е изморително да живееш чужд живот и представата за щастие, не знам как не съм го знаела преди още 20 години… Но в крайна сметка – по-добре късно, отколкото никога“.

Ние също вече сме нетърпеливи да потеглим към морето, въпреки все още епидемичната обстановка и страха от коронавируса.

Яна Маринова

Яна Маринова

Яна Маринова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *