СЕМЕЙСТВО

Връзка от разстояние: как да преминем през това с любимия човек

Връзките от разстояние определено са предизвикателство за всеки един, който ги изживява. Това обаче е една от най-силните връзки, които може да се създадат, защото са истинско изпитание за чувствата между хората.

Колкото и да е трудно и да си мислите, че никога няма да приключи, това изобщо не е така. Всичко се случва в живота ви поради някаква причина и това е едно поредно предизвикателство, през което трябва да преминете. Ако сте загубили надежда или искате да разберете какви са начините да опазите вашата връзка, продължете да четете.

Това ви прави много по-силни, отколкото мислите

Не е лесно да сте далеч от този, когото обичате. Ако се замислите обаче, това ви прави много по-силни, защото никога не губите контакт с вашата половинка. Това, че сте сами, ви дава и плюса да имате повече време за вас самите и да се съсредоточите в ежедневната си работа. Така няма да усетите липсата на любимия човек.

Говорете до кога ще сте разделени

Връзките от такъв тип са съпътствани с много компромиси, които трябва да се правят. Ревността много трудно ще остави ума ви, а самотните нощи ще ви се струват като мъчение. За да имате съвместно бъдеще, трябва да обсъдите докога ще продължава вашата връзка от разстояние. Това, че сте разделени сега, няма да е завинаги, не губете надежда! Всичко хубаво става бавно.

Планирайте кога ще се видите

Когато правите планове кога ще се видите, това ви кара да се чувствате по начин, който не може да се опише. Бихме го определили като един момент на щастие и на осъзнаване, че реално скоро ще се видите. Хубаво е да ценим моментите, които прекарваме с любимия човек, дори и да са няколко часа.

Удачно е и двамата да се редувате, при възможност, за пътуванията, за да бъдат взаимни усилията, които полагате. Дайте си почивка от работата и отделете време за едно пътуване към вашия любим, защото той ще ви посрещне с широко отворени ръце.

Видео разговори

Ако нямате възможност да се виждате по-често, е хубаво да се възползвате от новите технологии на XXI век. Skype или Messenger са добра опция да се виждате и чувате, защото когато говорите с някого чрез видео е много по-лично и виждате реакциите на отсрещния човек. С един телефонен разговор по-трудно бихте разбрали състоянието на партньора ви. Виждайки любимия човек, ще ви накара да го усещате много по-близо, от колкото всъщност е. Отделяйте време, за да общувате, защото това е единствената ви възможност за контакт с него. Няма нищо по-хубаво от това да видиш, че любимия ти човек е щастлив, това само по себе си ще ви зареди с позитивизъм.

Показвайте на отсрещния човек колко много значи за вас всеки ден

Малките жестове винаги се ценят повече. Дори и с едно съобщение за добро утро или лека нощ ще накарате вашия партньор да не се чувства сам. Скъпите подаръци нямат значение пред любовта, която влагаме в действията си. Вещите не могат да се мерят пред чувствата и страстта в една връзка.

Пращайте си по пощата нещо малко, което има значение за вас двамата

Ако сте привърженици на писането на писма, то това ще е идеална възможност да зарадвате вашия партньор. Написано писмо на ръка ще има много по-голяма стойност, отколкото написаното по телефона. Така съдържанието става по-лично, защото е създадено от вас. Мислете по-нестандартно, защото това се цени много повече.

Запомнете, че тези саможертви, които правите в момента, ще си заслужават напълно, защото вие имате до себе си един човек, който ще направи всичко възможно да ви види, дори и да е за малко. Любовта е едно от най-чистите неща на този свят, затова и се насладете.

Автор: Надя Манова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *