СВЕТСКИ

Мона Гочев очаква първото си дете (ВИДЕО)

Още в края на месец август Мона Гочев съобщи, че е бременна. Актрисата има канал в YouTube и там често качва видеа, свързани с бременноста си. С голям успех тя създава голяма аудитория всеки ден с личното си отношение по различни теми.

Пример за това е видео, в което разказва за болестта, която има и че няма нищо страшно в това. По-лошото е да не се вземат никакви мерки по въпроса и да не сме информирани. Мона постоянно помага на млади момичета или бъдещи майки с добрите си съвети.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

How to win an argument 🤷🏻‍♀️😬 1. Be pregnant 🤰🏻 2. Done ✅ #pregnancylife#mommy#7monthspregnant#babybump#pregnantbelly#mommyblog#pregnancydiary#instamama#babyboy#comingsoon#goodmorning#moodoftheday#argument#friday#funny#moments#28weekspregnant#29weekspregnant#30weekspregnant

Публикация, споделена от Mona Gocheff (@monagocheff) на

Актрисата сподели в едно от видеата си, че в момента е в седмия месец и очаква момченце. Със снимките си в Instagram тя показва постоянното добро настроение и близостта с нейния съпруг Радо. Той е оператор на сериалите “Под прикритие“ и „Революция Z”. Тяхната любовна история започва със запознанството на снимачната площадка на „Революция Z”. И двамата споделят в интервю пред BTV, че Мона го е забелязала първоначално, но след година и половина решават да се съберат официално. Разказват, че единственото нещо, което ги е спирало да превърнат доброто приятелство в нещо повече, е това да не развалят взаимоотношенията си. Една година гаджета и една година сгодени ги довежда до тук. Двамата влюбени сключиха брак още миналата година, като церемонията се състоя с най-близките роднини и приятели на двойката.

Засипана от многобройните въпроси на феновете около първото си детенце,  звездата от „Революция Z” обаче не издава неговото име. Все пак увери феновете си, че с Радо са измислили име на бебчето и за сега то си има и много интересен прякор – Бам Бам. От снимките ѝ в социалните мрежи можем да видим, че бъдещата майка се чувства много добре и че с нетърпение очаква появата на новия член на семейството.

Автор: Надя Манова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *