СВЕТСКИ

Вижте порасналото бебче на Венелин Петков и Николета Маданска (СНИМКА)

Журналистът Венелин Петков бе освободен след дълги години в bTV, но напук на това той се чувства по-щастлив отвсякога. Причина за това е фактът, че наскоро бившият шеф на новините стана баща за първи път.

Венелин Петков и половинката му Николета Маданска се сдобиха с първа рожба преди настъпването на новата година. На 22 февруари бебенцето, което е момче, навърши три месеца. Венелин и Николета отбелязаха подобаващо празника, като дори пуснаха страхотна снимка в социалните мрежи.

Малкият юнак носи името Йоан и е гледан с много любов от щастливите родители. От снимката виждаме, че Венелин и Николета са посрещнали гостите си с вкусна торта. Подозираме, че заради пандемичната обстановка, двамата журналисти са поканили единствено най-близките си хора на празника.

Можем да подозираме, че сладкишът е бил наистина вкусен. От снимката пък виждаме, че красавицата Николета буквално сияе, прегърнала малкия Йоан в обятията си.

Венелин Маданска
Порасналото бебенце на журналистите Венелин Петков и Николета Маданска

В момента Николета Маданска все още се води на щат в bTV. Дори да искат, новите собственици на телевизията не могат да я освободят, тъй като тя е в майчинство и законът я предпазва.

Колкото до Венелин Петков, той все още търси правилната възможност след освобождаването си от bTV. Можем да сме сигурни, че журналист с неговата биография не би останал дълго без работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *