СВОБОДНО ВРЕМЕ

Искам нова чанта

Случвало ли ви се е да обикаляте магазините с часове, или по-лошо – с дни, в търсене на нещо определено. На мен да! И то невендъж. Една разтоварваща разходка по магазините винаги е добра идея за жената, но не е ли изнервящо, когато не можеш да намериш това, което търсиш? 

Да вземем за пример дамската чанта. Не познавам жена, която да има достатъчно такива. Винаги имаме нужда от още една, която да попълни колекцията ни.

Решаваме че искаме удобна чанта, която да носим през рамо или раница, но да не е черна, защото вече имаме такава, разбира се. Дори не си и помисляме да отидем по магазините, за да търсим, защото всяка жена може да сподели от опит, че когато сме тръгнали за нещо конкретно, рядко се връщаме у дома с него или само с него. И така, освен парите, които спестяваме от допълнителни покупки, онлайн пазаруването ни спестява и много време. Защото когато тръгнеш на обиколка по магазините, всички знаем, че се нуждаеш от поне половин свободен ден, в който да нямаш други ангажименти. А най-неприятният момент е, когато се приберем разочаровани вкъщи, защото не сме намерили точно това, което сме търсили.

И така, за да си спестим главоболията от несполучлив шопинг, започваме да търсим каквото ни трябва в интернет. Тъй като Google знае всичко и винаги ни помага в избора, решаваме да му кажем: „ИСКАМ НОВА ЧАНТА!“. И Voilà! Първият сайт, който излиза, е novachanta.com. Там намираме разнообразни модели дамски и мъжки чанти, портмонета и какво ли още не. Разглеждаме внимателно предлаганите артикули и със задоволство откриваме, че има доста неща, които хващат окото ни. Нещото, което също ни прави впечатление е, че всички продукти са на абсолютно достъпни цени. Така в нашия случай няма нужда да се колебаем между двата вида чанти, които споменахме по-горе и можем да си позволим да вземем и двата модела. А най-хубавата част е, че когато поръчката от сайта надвишава 49 лв., получаваме безплатна доставка до офис на Еконт.

Проблемът на повечето хора с онлайн пазаруването е, че не са сигурни какъв точно е размерът или материята на поръчания продукт. За да се избегне това разминаване между очаквания и реалност, екипът на novachanta.com е подбрал за клиентите си много точно и изчерпателно описание на предлаганите артикули.

Да си представим друга ситуация. Наша приятелка ни кани на рожден ден след 2 дни. Разбира се, не разполагаме с цялото време на света да избираме подарък. А след тежък работен ден е трудно да се втурнем по магазините в търсене. Все пак имаме семейства и домове, които се нуждаят от нас. Съвсем спокойно, докато си почиваме пред телевизора, прибягваме до сайта novachanta.com.  За да не се затрудняваме в избора, администраторите на сайта са се погрижили за нас. Предлагат се ваучери за подарък на избрана от нас стойност, които се изпращат по email. 

Дамската чанта е задължителен аксесоар, който допълва визията на всяка жена. И така, както не можем да ходим с едни и същи обувки или дънки цяла година, не можем да се задоволим и само с една чанта. А какво по-хубаво от това да имаме възможност всеки сезон да се сдобиваме с НОВА ЧАНТА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *