Години по-късно: как изглежда днес Тузаря от “Сексът и градът”?

Помните ли Тузаря от сериала “Сексът и градът“? Красивият богаташ, който ту се събираше, ту се разделяше с любимата ни Кари Брадшоу. Тяхната любов бе бурна и силна, на моменти – дори изгаряща. В един момент смятахме, че те са създадени един за друг. А в друг бяхме напълно сигурни, че е по-добре те да се разделят за постоянно.

В “Сексът и градът” ролята на Тузаря се изпълнява от американския актьор Крис Нот. Освен в известния сериал на HBO, той е участвал и в други популярни продукции, като например “Закон и ред” и “Добрата съпруга”. За ролята си в “Сексът и градът” Нот е номиниран за награда “Златен глобус” за най-добра поддържаща мъжка роля в сериал.

Днес Крис Нот е вече 64-годишен и изглчежда доста различно отпреди. Той видимо е поостарял и позагубил от младежкия си вид, но не и от своя чар. Това виждаме от неговия Инстаграм профил, където Крис нот продължава да държи феновете си информирани за своя живот и ежедневие. Днес неговите коси са посивели, като той е пуснал и симпатична брадичка. Тузаря вече е поостарял, но какво да се прави – това е животът. Ето как изглежда днес Крис Нот:

 

View this post on Instagram

 

Having a laugh with Edouard Baer at the Brussels film festival.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

 

View this post on Instagram

 

@whitegirlmovie premier. In theaters September 2nd.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *