СВЕТСКИ

Години по-късно: как изглежда днес Тузаря от „Сексът и градът“?

Помните ли Тузаря от сериала „Сексът и градът„? Красивият богаташ, който ту се събираше, ту се разделяше с любимата ни Кари Брадшоу. Тяхната любов бе бурна и силна, на моменти – дори изгаряща. В един момент смятахме, че те са създадени един за друг. А в друг бяхме напълно сигурни, че е по-добре те да се разделят за постоянно.

В „Сексът и градът“ ролята на Тузаря се изпълнява от американския актьор Крис Нот. Освен в известния сериал на HBO, той е участвал и в други популярни продукции, като например „Закон и ред“ и „Добрата съпруга“. За ролята си в „Сексът и градът“ Нот е номиниран за награда „Златен глобус“ за най-добра поддържаща мъжка роля в сериал.

Днес Крис Нот е вече 64-годишен и изглчежда доста различно отпреди. Той видимо е поостарял и позагубил от младежкия си вид, но не и от своя чар. Това виждаме от неговия Инстаграм профил, където Крис нот продължава да държи феновете си информирани за своя живот и ежедневие. Днес неговите коси са посивели, като той е пуснал и симпатична брадичка. Тузаря вече е поостарял, но какво да се прави – това е животът. Ето как изглежда днес Крис Нот:

 

View this post on Instagram

 

We go back! Original Law and Order buddy Richard Brooks . . . . . #lawandorder #theoriginals #mrbig #logan #robinette #richardbrooks #chrisnoth @richardleebrooks

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Having a laugh with Edouard Baer at the Brussels film festival.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

 

View this post on Instagram

 

@whitegirlmovie premier. In theaters September 2nd.

A post shared by Chris Noth (@chrisnothofficial) on

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *