СВЕТСКИ

Нещо наистина прекрасно се случи на Поли Генова

Една от най-добрите певици на България Поли Генова е на седмото небе от щастие. Поли, която завърши на престижното четвърто място на конкурса „Евровизия“, чака първото си дете.

От известно време насам тя има връзка с филипинец, който е истинска звезда в родината си. В момента Поли е бременна, като се очаква бебето да се роди през следващата година. Досега тя криеше бременността си в тайна, споделяйки само на най-близките си. Коремчето на Поли обаче расте все повече, поради което тя вече не е в състояние да крие щастливата новина.

Може би и заради това Поли няма да бъде съдия в следващия сезон на „Гласът на България“. Наскоро стана ясно, че тя ще бъде заменена във формата от своята колежка Михаела Филева. Имайки предвид, че следващото издание на формата вероятно ще съвпадне с раждането на бебчето, видимо е защо Поли не може отново да седне в стола си на ментор. Иначе тя се справяше повече от добре в предаването.

Иначе връзката на Поли Генова с филипинския изпълнител се радва на голям успех. През миналата година гаджето на Поли ѝ подари пръстен, като се заговори, че двамата вече са сгодени. Имайки предвид, че те вече чакат и дете, то нищо чудно и организиране на сватба да е следващата стъпка за тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *