СВЕТСКИ

Приликите между принцеса Даяна и Меган Маркъл

„Любимката на народа“ принцеса Даяна и до днес вълнува много хора. Нейният перфектен външен вид в комбинация с добро сърце, и „бунтарски“ нрав оформят запомнящ се образ. Образ, в който откриваме сходства и с този на Меган Маркъл, половинката на принц Хари.

Дали това е случайност, преценете сами. Все пак, както се казва, мъжете търсят жена, която напомня за майка им.

Дали това наистина е така?

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Established in 1916, @TarongaZoo is Australia’s oldest zoological park – their commitment to conservation science has culminated in the development of the Taronga Institute of Science and Learning, whose work in forensic science has helped put controls in place to reduce illegal wildlife laundering. The new Institute, which will offer never-before seen learning opportunities for Australian students, was opened by The Duke and Duchess of Sussex today. #RoyalVisitAustralia #Australia #Sydney

Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на

Кралската прегръдка. Херцогинята на Съсекс споделя много прилики със своята свекърва. Меган и Хари не могат да вървят, без да прегрънат възрастна дама или малко дете, но Даяна е тази, която се свързва с „кралска прегръдка“. Тя е била първата кралска жена, която е била много близка до хората.

Хуманитарна дейност. Това вероятно е най-удивителното сравнение между двете кралски особи. Принцеса Даяна бе известна със своята активност в тази сфера и по време на нейното време като принцеса тя беше посрещната с ожесточена критика за това, че се бори със стигмата срещу СПИН. Благотворителността, с която се занимава и Меган, е още едно нещо, което я доближава до принцеса Даяна.

„Нарушителки на правилата“. Маркъл прави няколко “препъвания” на „кралските закони“. Това пак напомня за Даяна, която не се е колебала да пристъпи установените правила. След като избира собствения си годежен пръстен и пише свои обети, тя настоява принц Уилям и принц Хари да посещават обикновено училище. Уилям всъщност е първият наследник на трона, който е посещавал държавно училище някога.

Мода. Както Даяна, така и Меган са имали и продължават да имат голямо влияние върху модата. И в ежедневието Меган изненада кралството, като носи канадски и американски марки, както и по-малки, не толкова известни дизайнери. Това, което напомня отново за принцеса Даяна е, че и тя нарушава правилата на кралската мода – не носи чорапогащи, носи поли над коляното и показва раменете си.

И последно, едно дребно нещо, което обаче не остава незабелязано. И двете имат бенка над устната, на едно и също място. Това съвпадение вече може би е малко плашещо или пък много сладко, зависи от личната интерпретация.

Дали това са търсени съвпадения, или случайност, не е толкова важно. Факт е обаче, че и двете дами ще останат завинаги в историята на кралството.

Автор: Николая Станкова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *