СВЕТСКИ

Уби ли Ким Катрал „Сексът и градът 3”?

Драмата около появата на третия филм „Сексът и градът“ вилнее в публичното пространство от 2016 година, след като актрисата Ким Катрал (Саманта Джоунс) отказа да се снима в продукцията. Оттогава десетки истории, хипотези и версии излязоха в публичното пространство, а множество медии и фенове на поредицата си зададоха въпроса: „Уби ли Ким Катрал „Сексът и градът 3”?”

В медиите се появиха редица твърдения, разкриващи подробности около случилото се и каква е причината за липсващата трета част. В едни се споменаваше, че Ким Катрал е отказала да заснеме филма, защото е искала повече пари от продуцентите. Появиха се версии, че актрисата се е чувствала унижена през годините и че този филм е съсипал кариерата ѝ. В други пък се говореше, че компанията, за която работи, не ѝ позволява да сключи договор за трети филм от емблематичната поредица на HBO.

Популярното издание People обаче разкри нови подробности около скандала, благодарение на свой източник. По непотвърдена информация се носи слух, че Ким преговаря за своята роля от лятото тази година, но все още не е ясно до какъв етап са стигнали преговорите.

Напомняме, че в пост в Twitter актрисата сподели възмущението си от нападките в пресата по повод отказа ѝ да се снима във филма. Тя твърди, че мнението ѝ не се е променяло от 2016 година и че още тогава е заявила своето непоколебимо „НЕ”. В редица интервюта Катрaл отхвърли твърденията на Daily Mail, че отказва да се снима поради алчност.

Въпреки това обаче множество фенове се свързаха с режисьора на продукцията Майкъл Патрик Кинг с идеи за развитието на филма без Катрaл, но засега нито една от тях не одобрена. В профила си в Instagram друга от актрисите – Кристин Дейвис (Шарлот), споделя, че е изключително натъжена от факта, че няма да има възможност да се осъществят идеите на режисьора за завършване на филма. Но въпреки това ще запази добрите си спомени за преживяното по време на снимките.

People разкрива още, че отношенията между актрисите никога не са били добри и че заснемането на предишни епизоди от сериала също са били трудни поради разногласия. Според източника на изданието този развой на събитията не е неочакван, предвид постоянните противоречия между актрисите.

Автор: Ирина Илиева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *