СВЕТСКИ

Бъдеща поп кралица: Тита показа как е изглеждала като дете (СНИМКА)

Една от големите звезди на българската поп музика Тита показа своя снимка от ранна детска възраст.

Изпълнителката на „Антилопа“ се включи в предизвикателство в социалните мрежи, подтикващи хората да показват свои детски снимки. Имайки предвид, че в момента почти всички сме под карантина и не можем да излизаме навън, не е изненадващо, че дори звездите уплътняват времето си в социалните мрежи. Този Ковид-19 ни кара да правим какви ли не неща!

В Instagram Тита прие предизвикателството на своя приятелка, публикувайки своя снимка отпреди доста години. На нея се вижда, че бъдещата певица буквално е влязла в пазарска торба, махайки игриво и усмихнато на фотографа.

Ето как е изглеждала певицата като малка:

Тита
Поп певицата Тита като дете

Тя не е единствената, която се включи в това предизвикателство, разбира се.

За радост на феновете им, известни личности като Алисия, Николета Лозанова, Светлана Гущерова и Гери-Никол също показаха свои детски снимки.

Е, определено популярните личности също се чудят как да разнообразят ежедневието си в тези странни и сложни времена. Ние пък следим профилите им в социалните мрежи и се забавляваме с постовете им. Все пак се надяваме, че този труден период ще отмине и скоро отново ще се върнем към предишния си начин на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *