Тези четири зодии ще открият любовта през 2021 г.

Изпратихме 2020 година и трябва да признаем, че не бе никак лесно през последните 12 месеца. Пандемията от коронавирус обърка сериозно живота ни, но сега сме готови да се обърнем с повече надежда към новата 2021. А защо и да не открием любовта, ако все още не сме го направили?

С 2021 година навлизаме в ерата на Водолея, а за някои следващите 12 месеца могат да се окажат вълнуващи. Ставаме свидетели на голямото съединение на Юпитер и Сатурн, които на 21 декември обединиха сили във Водолей за първи път от шест столетия насам.

Астролозите смятат, че четири зодии имат потенциала да открият любовта на живота си през новата година. Но кои са те? Нека хвърлим едно око.

Близнаци

Северният възел е в знака на Водолея през цялата 2021 година, но това не е единственият астрологичен транзит, който ще работи за тях. Звездите подсказват, че през новата година близнаците ще могат да преоткрият себе си. Очаква се и навлизане на Марс в Близнаци, което им дава шанс да привлекат към себе си нов и скъп човек.

Лъв

Звездите го казват – за лъвовете 2021 г. е просто идеална, за да изградят нови трайни връзки и да потърсят стреличките на Купидон. Подсказваме ви, че следващите 12 месеца ще можете да се отървете и от хората, които са ви в тежест и от които вече нямате нужда, за да вървите напред. Направете го!

любов
Кой ще се радва на нова любов през 2021 година?

Скорпион

Вероятно знаете, че управляващата планета на скорпионите е Марс, като предстои тя да навлезе в Уран. Тази развръзка дава основания да вярваме, че представителите на Скорпион ще бъдат вдъхновени най-сетне да помислят за себе си и за своите собствени нужди. Ако се нуждаете от любов, не се колебайте – протегнете ръка и си я вземете!

Козирог

Очаква се Плутон да бъде ретроградна в Козирог, което от своя страна означава, че представителите на този зодиакален знак ще могат да се почувстват по-уверени в ситуация на емоционална близост. Има потенциал връзките, които козирозите ще създадат през 2021 г., да се окажат трайни и успешни. Не се страхувайте да пробвате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *