ЗДРАВЕ

Ето как Лили Иванова се пази от коронавирус

Примата на българската естрада Лили Иванова се пази всячески от коронавируса. Вече преминала границата от 80 години, Лили е в рискова група и поради това полага всички възможни усилия, за да се предпази от заболяването.

Но какво точно прави легендарната певица, за да предпази себе си по време на пандемията?

Вече десетилетия наред Лили Иванова полага неимоверни грижи за своята имунна система. Много често тя е разкривала, че не приема здравето за даденост, напротив – всеки човек трябва да го поддържа, полагайки усилия в тази посока. В последните месеци Лили е засилила своя режим, за да подсили допълнително имунната си система. Тя силно набляга на цитрусовите плодове, най-вече заради многото витамини в тях. Освен това, естрадната прима не докосва продукти от месо, а същевременно си набавя „слънчевия“ витамин D посредством таблетки.

Прочетете още: ТОВА Е ТУРСКАТА ДИЕТА, С КОЯТО ЛИЛИ ИВАНОВА ТОПИ КИЛОГРАМИТЕ

Самата Лили е истински последовател на ученията на мистика Петър Дънов, който и до днес е популярен в цял свят. От него тя знае рецепта, която е истински бич за вирусите. В нейната основа е содата за хляб. Това, което трябва да направите, е да разтворите една лъжичка сода за хляб в гореща вода. Вечер я изпивате преди лягане и така подсилвате защитните функции на организма си.

Освен това, след ставане от сън Лили Иванова винаги пие по една чаша топла вода с прясно изцеден лимонов сок. Тя е привърженик на теорията, че водата след събуждане спомага за по-доброто храносмилане. По този начин се „обират“ нощните киселини, а храната се разгражда по-лесно.

Обядът за примата е чак около 16 ч. Тогава тя похапва попара със сирене, а понякога я замества със сухар с два белтъка. Жълтъкът на яйцето не яде, защото съдържа много калории. Вечерята по принцип отсъства от режима на Иванова. Ако все пак се случи да хапне нещо вечер, това е печена риба с лимон или някаква салата. Ако й се дояде сладко, приема 1 лъжица мед или пък няколко блокчета натурален шоколад, признавала е тя.

От друга страна отдавна е известно, че отдавна Лили Иванова почти е изключила въглехидратите от менюто си. Солта и захарта са забранени в дома ѝ, а пчелният мед присъства задължително в менюто ѝ. Заради пандемията от коронавирус, в момента Лили напълно е забранила посещенията в дома си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *