Емилия изненада феновете си – боядиса се и си отряза косата (СНИМКА)

Поп-фолк звездата Емилия направи значителна промяна в своята визия. Хитовата изпълнителка взе драстично решение относно косата си. Тя не само реши да я подстриже, но и да я боядиса. Емилия вече не е руса, както си я познаваме, а разчита на коса в лилав цвят.

Подобни ходове са нещо нормално през януари, когато много жени решават да започнат „на чисто“ новата година. Някои решават да се подложат на диета или да тръгнат на фитнес, докато други, подобно на Емилия, правят нещо ново по отношение на прическата си. Различните варианти са много и всеки може да потърси подобно решение за себе си.

Трябва да кажем, че този път на Емилия определено ѝ се получи. Реакциите в социалните мрежи бяха предимно положителни, като феновете на певицата я поздравиха за новата ѝ визия. Е, да – някои са недоволни, че тя е оставила зад гърба си традиционното русо, което винаги ѝ е отивало, но пък малко промяна не е излишна от време на време. Важното е, че тя явно се харесва така, съдейки по това, че побърза да сподели снимките от фризьорския салон в социалните мрежи.

Ето и как изглежда Емилия в момента. А на вас харесва ли ви?

Емилия
Фолк примата Емилия определено успя да изненада феновете си с нова визия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *