АСТРО

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

Има някои зодии, които по природа са предани и верни на своите партньори. Има и други, които са точно обратното на това. Днес ще се спрем на представителите на тези зодии, които през 2020 година няма да се спрат пред нищо в изневерите. Лоялността им към партньорите ще бъде напълно пренебрегната и те ще се отдадат на страст извън брачното ложе. Да бъдат обвързани за тях не означава да бъдат верни до гроб, тези зодии са родени да имат повече от един партньор, а и освен това са отлични лъжци, така че за половинките им е трудно да ги хванат в изневяра.

Астроложката Сюзън Тейлър се занимава освен с хороскопи и с нумерология и карти Таро. Тя е направила списък на зодиите, които ще изневеряват най-много през 2020 година.

Телец

Телецът винаги е в търсене на нещо ново в любовта и затова няма да се поколебае да изневери на половинката си. Сивото ежедневие не е за него, той се отвращава от рутината и е готов на всичко, за да получи по-силни емоции, било то и извън дома. Телците тази година ще са едни от най-големите кръшкачи, така че, ако имате такъв у дома, дръжте го по-изкъсо.

Водолей

Свободолюбиви и опърничави, представителите на зодия Водолей изобщо не са по компромисите, а също така и мразят някой да ги ограничава в каквото и да било. Те неслучайно се славят като най-завършените егоисти в Зодиака, защото мислят единствено за себе си. Изневярата за тях не е голям грях и изобщо не им пука, че могат да съсипят живота на половинката си. Внимавайте много с вашия партньор, ако е Водолей.

Рак

Раците са домошари, но това не бива да ви заблуждава. Те обичат да наказват половинките си с изневери, когато се чувстват недооценени или още по-лошо – пренебрегнати. Стига да се появи някоя нова тръпка на хоризонта, веднага ще се впуснат в любовна авантюра. Затова, ако искате да ги задържите дръжте се мило и любезно с тях, за да не провокирате изневярата им.

Скорпион

Страстният Скорпион много-много не показва чувствата си, но това не означава, че те не са силно. Дори напротив, представителите на този знак се привързват до болка, но ако ги нараните са готови да ви отмъстят жестоко. Трябва да чувстват, че са обичани и желани, иначе са готови да се втурнат в нова авантюра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *