ДОМАКИНСТВО

Газови котли Ariston – иновации, популярни в над 150 страни

Ariston е марка, която е създадена през 1930 година в Италия. Независимо, че в основното си направление фирма стартира с производство на везни то само 30 години по-късно се превръща в един от лидерите, които предлагат газови бутилки и бойлери. Така Ariston успява да постави началото на една революционна производствена гама продукти, които през 1980 година включват и газови котли. Едни от на-големите клиенти на Ariston са Русия и Китай, чието потребление на газ е наистина в особено големи размери. Така производството на газови котли аристон набира скорост и днес компанията предлага уреди, консумиращи газ в над 150 страни, включително и България. Ще ви запознаем в днешната публикация с едни от водещите предимства,  които газовите котли Аристон се отличават от своите конкуренти.

Основни характеристики и спецификации

Сред първите неща, което избират клиентите, които ще се отопляват с газов котел е избирането на марка. Показателно е, защо Аристон е сред водещите производители отчитащи висок ръст на продажбите на газови котли. Безспорно сред най-впечатляващите предимства, с които се отличават уредите на италианската марка са:

 • Отличен дизайн, който се приспособява към модерно обзаведен и оборудван дом;
 • Иновативни технологии на работа, осигуряващи най-високо ниво на безопасност;
 • Висока енергийна ефективност;
 • Дълъг живот, благодарение на ново патентованите топлообменници с по-големи тръби;
 • Работа при всякакви условия;
 • Високи отоплителни характеристики на уреди;
 • Комбинативни решения както за отопление така и за гореща вода;
 • Ниска първоначална инвестиция.

От Аристон гарантират оптимален дълъг живот на газовите котли, които предлагат. Енергийния клас А+ и лесния усъвършенстван контрол са сред водещите аргументи, които клиентите взимат под внимание при избирането на отоплителен уред. 

Наред с множеството технически подобрения, които предлагат към най-осъвременените си модели газови котли италианския производител залага на производство на кондензни модели, които са изключително екологични и не замърсяват околната среда. Така, че ако търсите високотехнологичен уред, който да не крие никакви потенциални опасности, да е качествен, рентабилен и екологичен то от Аристон имат правилния газов котел за вашите битови нужди.

Още малко полезна информация

Почти всички модели газови котли аристон са с идентични технически характеристики. Обикновено разликите идват от това какъв е размера на котела и за каква квадратура е предназначен. Съществено е да отбележим още, че от Ariston предлагат на своите клиенти някои доста удобни функции, които улусняват използването на газовите котли за ежедневните битови нужди:

 • Автоматичен режим на работа

Това е интелигентно устройство, с което газовия котел поддържа постоянна температура в дома и съобразно външната температура балансира разхода на гориво за да достигне желаната, която сте задали за помещенията;

 • Защита срещу замръзване

Също изключително важна функция, която позволява на домакинства да инсталират устройството в коридори, остъклени тераси или складови помещения. Гарантирана е тази особеност на газовите котли Аристон чрез топлоизолацията, с която са подсилени;

 • Висока степен на шумоизолация

Невероятно тихи при режим на работа, което се гарантира от добрата шумоизолация на уреда и дори не можете да разберете кога той е в работен режим;

 • Удобна система за управление от дистанция само с помощта на мобилно приложение

От Аристон залагат на високите технологии и улесняват контрола на уреда без значение дали сте в дома или на работа. Можете да включвате и изключвате, да настройвате температурата от разстояние и то само чрез мобилния си телефон.

Италианската компания предлага на своите клиенти интелигентни решения, които се грижат за уюта и комфорта у дома. Те са рентабилни, икономични и безопасни, с което успяват да спечелят милиони последователи от цял свят. А отоплението на газ към момента е сред най-евтините възможности, от които можете да се възползване. А с помощта на газовите котли от Аристон си осигурявате оптимална удовлетвореност и удобство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *