СВОБОДНО ВРЕМЕ

ТЕСТ: Коя е майката на детето?

Здравейте, приятели! Готови ли сте да ви подложим на един интересен тест? Ако отговорът е „да“, нека започваме!

Погледнете картинката на статията и отговорете на нашия въпрос: Коя е майката на детето? На картинката виждаме две жени, стоящи една срещу друга, но само едно дете. Тук е въпросът е: коя е майката?

Интересното е, че какъвто и отговор да сте дали, независимо дали е правилен или не, това подсказва нещо за вашата психика и личност.

Прочетете още: ТЕСТ: Какво видяхте първо? Вижте какво говори това за личността ви

7 от 10 души смятат, че майката е жената вдясно. За съжаление, това не е верният отговор. Ако обаче сте избрали този отговор, ето какво можем да кажем за вас: вие сте човек, притежаващ две много ценни качества, а именно – имате безкрайна доброта и сте способни да давате мъдри съвети. Ако някой е тъжен, вие винаги сте способни да го разведрите. Имате кураж и упоритост, които ви помагат истински в живота.

Едва 30% са на мнение, че жената вляво е майката. Това обаче е верният отговор! Ако е така, вие сте с развито ляво полукълбо на мозъка, което се свързва с логиката и интуицията. Винаги сте се откроявали с остър ум и висок коефициент на интелигентност. Имате приятен характер и силно чувство за хумор.

Прочетете още: Този тест ще разкрие характера ви – мъж или жена виждате на картинката?

А защо жената вляво е майката? Много просто! Когато децата си играят, те имат склонността да стоят обърнати към майка си. Така те се чувстват сигурни. Както виждате, детето е обърнато към жената вляво, а това е неговата майка.

One thought on “ТЕСТ: Коя е майката на детето?

  • Тонка Иванова

    В ляво със черната блуза

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *