СВОБОДНО ВРЕМЕ

ТЕСТ: Избери си метла и виж каква вещица си

Хайде да си направим един интересен тест!

За никоя жена не е приятно, когато някой я нарече „вещица“. В повечето случаи това се приема като сериозна обида, тъй като повечето хора не влагат положителен смисъл в думата.

В тази статия обаче ние ще ви подтикнем да подходите с чувство за хумор. Ще разгледаме митичните вещици от един различен ъгъл – позитивен и лишен от злоба.

Предлагаме на вашето внимание един истински интересен тест, който може да разкрие много за вашия вътрешен свят и характер. Сигурни сме, че ще успеете да научите нещо ново за него.

Всичко, което трябва да направите, е да разгледате десетте метли пред себе си и да изберете коя искате да възседнете и да отлетите надалеч с нея.

Ето и десетте метли:

И така, избрахте ли си метла?

Ето и какво значение носи всяка една от десетте метли:

1. Предприемчива вещица

Вие сте човек, който умее да преценява собствените си възможности. Новите инициативи ви вдъхновяват, а в работата си често използвате своя т.нар. „вещерски усет“. Той ви помага да избягвате рискове и евентуални загуби.

2. Вещица-чародейка

Жестовете, които използвате, са силно изразителни и правят впечатление. Имате направо магическо красноречие. Имате уникална способост да предвиждате различни събития, което ви помага отрано да се подготвяте за тях. Фина личност сте и знаете как да усещате емоциите на другите хора.

3. Властна вещица

Знаете как да влияете емоционално на хората, което всъщност ви помага да пазите добри отношения с тях. Имате силно изразени качества на лидер, но като магьосница често жертвате собствените си интереси заради другите.

4. Педантична вещица

В къщата си знаете къде е прибрано всяко едно гърне или метла. За вас най-важен е съвършеният ред. Изисквате и от останалите да го спазват. Винаги се стараете да доведете това, което правите, до успешен край.

5. Вещица-наставник

Имате страхотното умение да „усещате“ другите хора. Ако има наистина важен критерий за вас, това са доверените отношения. Никога не бихте простили предателството, независимо от обстоятелствата. За останалите често сте пример за подражание.

вещица
Коя вещица сте вие?

6. Вещицата с най-железния характер

Характерът ви е стомана – знаете как да защитавате собствените си мнения и възгледи. Умеете да разпознавате фалша и изкуствените отношения. Хората ви уважават, защото знаят, че винаги сте искрени и не играете двойни игри.

7. Вещица-пионер

Вие сте вещица, която има множество различни интереси. С това изпъквате пред останалите. Адаптацията към нови условия не ви коства усилия. Знаете как да решавате сама собствените си проблеми.

8. Вещица-мечтател

Като личност сте лирична и леко замечтана. Имате умението да разбирате характера на другите хора, което ви помага в отношенията с тях. Имате навика да отделяте голямо внимание на своя външен вид. Не умеете обаче да пестите пари, което понякога ви пречи.

9. Вещица-интроверт

Вие сте вещица, която предпочита да прекарва времето си в самота, наслаждавайки се на собствената си компания. Не си падате по големите вещерски събирания, където има твърде много хора. Перфектната вечер за вас? Чаша вино и хубава книга, стоейки пред запалената камина.

10. Вещица-пътешественик

Най-важното нещо за вас е да се качите на метлата си и да обиколите възможно най-много от този необятен свят. Рутината е това, което най-много ви плаши. Поради това често сменяте и своето работно място, а защо не и местожителство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *